Gå till innehållet
Meny

Så enkelt byter du elavtal

Det är enkelt att byta elavtal till Mälarenergi. Det enda du behöver göra är att välja vilket avtal du vill ha. Börja med att fylla i ditt postnummer här nedanför så är du igång. 

När du byter elavtal ser vi till att ditt elnätsföretag informeras. Ditt nya avtal gäller mellan dig och Mälarenergi AB, och du märker att du är kund hos oss när välkomstbrevet och den första fakturan kommer. 

OBS! Kontrollera först att du inte har ett avtal med ett annat elhandelsföretag. Vi kan tyvärr inte ta hand om den typen av uppsägningar.

Teckna ett schysst elavtal!

Teckna här och få ett elavtal med 100% vattenkraft och schyssta villkor. 

Vi är först i Sverige med certifieringen "Schysst elhandel",
din garanti för ett tydligt, transparent och tryggt elavtal.

Jag har en

...

Det är enkelt och kostnadsfritt att byta till Mälarenergi. När du väljer ett elavtal hos oss får du el från vattenkraft och tryggheten med ett stabilt företag som står för schyssta avtal.När du ska teckna elavtal;

  1. Börja med att kolla vad du har för elavtal idag och om du har någon bindningstid kvar. 
  2. Fyll i ditt postnummer för att komma igång och jämföra och välja elavtal direkt här på webben
  3. När du är klar får du en bekräftelse och sedan kommer även ett välkomstbrev
  4. Grattis! Du har nu ett schysst elavtal. Klart.

Välj en schysst elhandlare

Som kund hos Mälarenergi  kan du känna dig trygg. Vi är först ut att få  branschföreningen Energiföretagen Sveriges certifiering ”Schysst elhandel”.

Osäker? Kundcenter svarar på dina frågor

Fortfarande osäker på vilket elavtal som passar dig bäst? Ring kundcenter på telefon 021-39 50 50 så kan de besvara alla dina frågor och hjälpa dig. Det går även bra att chatta med kundcenter.

 


Vi erbjuder också

Kompletta solcellspaket

Med ett komplett solcellspaket med montage och installation är du snabbt igång med att producera din egen solel. Vi hjälper dig med allt du behöver för att komma igång.

Räkna ut vad det skulle kosta för dig

Laddare till elbilen

Med en hemmaladdare kan du ladda bilen både säkrare och snabbare än via ett vanligt eluttag. Våra laddare från svenska ChargeAmps kopplas upp via WiFi och kommunicerar aktivt med bilen via Mode3.

Köp hemmaladdare

Bredband via fiber

Stadsnätet i Mälardalen är ett fritt och öppet nät där du fritt väljer internet, TV, telefoni och andra bredbandstjänster efter eget intresse och behov.

Fiber
Publicerad av: Mälarenergi Försäljning AB Publicerad: