Gå till innehållet
Meny

-

Mälarenergis Energirådgivare

Så gör du för att byta elavtal

Att byta ditt elavtal är bara några knapptryckningar bort.
Hitta det elavtal som passar dig bäst.

Se pris och byt elavtal

Kolla upp vad du har för elleverantör för att byta elavtal

Börja med att kolla upp vad du har för elleverantör idag. Kolla om du har uppsägningstid eller bindningstid. När du tecknar ett nytt elavtal behöver du själv säga upp ditt elavtal hos den andra elleverantören. Om du råkar teckna ett elavtal utan att ha sagt upp ditt gamla kan du drabbas av extra kostnader. 

Om du ska flytta och därför vill avsluta ditt tidigare avtal och skaffa en ny elleverantör brukar det det inte kosta något extra att avsluta ditt elavtal tidigare. Om du ska flytta så kan det vara värt att veta att du såklart kan välja att ta med dig ditt elavtal till din nya adress. 

 

Teckna ett nytt elavtal

När du vet när ditt gamla elavtal går ut kan du nu teckna ett nytt. Tänk på att jämföra lite olika elhandelsbolag så att du är säker på att du får ett bra elavtal hos en bra elleverantör. Skulle du vilja få din el från oss så skaffar du enklast ett elavtal via, teckna elavtal. Du får då fylla i ditt postnummer för att se våra olika elavtal och deras respektive priser. Hos oss kan du välja om du vill ha rörligt pris, fast pris eller varför inte välja Mix 50/50 som är hälften av din förbrukning till ett rörligt pris och hälften till ett fast pris. I alla våra elavtal ingår förnybar energi i form av vattenkraft. Och skulle du gilla sol, vem gör inte det? så kan du välja att även lägga till lite solenergi i ditt nya elavtal. 


Se våra elpriser och skaffa elavtal

Osäker på hur du ska byta elavtal? Vi hjälper dig!


Om du skulle vara osäker på vilket avtal du ska välja så kontaka oss. Vi hjälper dig gärna. Hos oss ingår även alltid energirådgivning via telefon. 

Kontakta oss på telefon 021-39 50 50 . Det går såklart även bra att chatta med oss.

Publicerad av: Mälarenergi Försäljning AB (elhandel)