Gå till innehållet

Teckna elavtal idag - få 420 kronor rabatt!

Just nu bjuder vi på fasta avgiften i ett år när du tecknar elhandesavtal hos oss.

Använd kampanjkod "våren2022".

Teckna elavtal på 2 minuter!

Våra rekommenderade elavtal

  • Förvaltad Elfond är ett elavtal med elpris som förvaltas av våra experter. Du behöver därmed inte själv avgöra om det är bäst att ha rörligt eller fast elavtal. Våra experter har koll på det åt dig och kommer aktivt jobba med elfonden och köpa och sälja när priserna är attraktiva, allt för att ge dig som kund ett så bra pris som möjligt. 
  • Rörligt timpris passar dig som vill kunna påverka din faktura genom att använda elen när den är som billigast. Exempelvis ladda elbilen eller köra tvättmaskinen på natten när elpriserna oftast är lägre. Det är också viktigt att du som kund är medveten om att de rörliga priserna plötsligt kan bli höga.
  • Läs mer om alla våra elavtal!
Logga på schyst elhandel

Schysst elhandel - tryggt för dig

När du väljer Mälarenergi kan du vara trygg. Vi är certifierade med ”Schysst elhandel”, en garanti för att vi är en öppen, transparent och pålitlig elhandlare.

Certifieringen har vi fått från branschorganisationen Energiföretagen Sverige.

Läs mer om Schysst elhandel
Man och kvinna vid datorer

Håll koll digitalt på Mitt Mälarenergi

På Mitt Mälarenergi kan du sköta dina tjänster digitalt. Som att hålla koll på bland annat din förbrukning och dina fakturor. Smidigt, enkelt och alltid tillgängligt!

Logga in

Övrig information gällande våra elhandelsavtal

Information om konsumenträttigheter, reklamationshantering och tvistemålslösning hittar du här. På begäran fås denna information även via vårt Kundcenter.

Mälarenergi AB: Vår totala elförsäljning 2019 fördelades på: förnybart 70,3 %, kärnkraft 15,1 % samt fossil och torv 14,6 %.
Mälarenergi Försäljning AB: Vår totala elförsäljning 2019 fördelades på: förnybart 87,3 %, kärnkraft 6,4 % samt fossil och torv 6,2 %.
Mer information hittar du här .