Gå till innehållet
Meny

Teckna ett nytt elavtal idag

I våra elavtal är det självklart 100 % förnybar energi. Som ny kund bjuder vi dessutom på 1 öre/ kWh och den fasta månadskostnaden under de första tre månaderna på rörliga elavtal.


Fyll i ditt postnummer för att se våra avtal och priser

Jag har en

...

Teckna rörligt elavtal - följ marknaden

Att ett avtal är rörligt betyder att det följer marknadens utveckling. Avtalsformen har med andra ord ett pris som bestäms av marknadens prissvängningar. Eftersom det rörliga priset läses av varje timme matchas din elanvändning successivt mot det priset.

Rörligt avtal är ett långsiktigt bra alternativ som över tid oftast ger det lägsta elpriset. Du betalar elens inköpspris (spotpris, elcertifikatsavgift, relaterade kostnader i samband med inköp av el, i förekommande fall även kostnad för ursprungsmärkning) plus ett påslag samt en fast månadsavgift. Du har ingen bindningstid och kan kostnadsfritt byta till annan produkt när som helst. 

Avtalsformen kan innebära stora möjligheter. I och med att din elanvändning matchas mot priset för varje timme kan du styra din elanvändning till de timmar på dygnet när priset generellt är som lägst.

Ange ditt postnummer i rutan ovan för att teckna rörligt elavtal.