Gå till innehållet

Teckna Förvaltad Elfond - få 420 kronor i rabatt

Just nu bjuder vi på fasta avgiften i ett år när du tecknar elavtalet Förvaltad Elfond.
Använd kampanjkod "VinterEL".

Teckna elavtal på 2 minuter!

Om produkten
Förvaltad Elfond är ett elavtal med elpris som förvaltas av våra experter. Du behöver därmed inte själv avgöra om det är bäst att ha rörligt eller fast elavtal. Våra experter har koll på det åt dig och kommer aktivt jobba med elfonden och köpa och sälja när priserna är attraktiva, allt för att ge dig som kund ett så bra pris som möjligt. Med Förvaltad Elfond har du ingen bindningstid och bara tre månaders uppsägningstid.

Logga på schyst elhandel

Schysst elhandel - tryggt för dig

När du väljer Mälarenergi kan du vara trygg. Vi är certifierade med ”Schysst elhandel”, en garanti för att vi är en öppen, transparent och pålitlig elhandlare.

Certifieringen har vi fått från branschorganisationen Energiföretagen Sverige.

Läs mer om Schysst elhandel

Övrig information gällande våra elhandelsavtal

Information om konsumenträttigheter, reklamationshantering och tvistemålslösning hittar du här. På begäran fås denna information även via vårt Kundcenter.

Mälarenergi AB: Vår totala elförsäljning 2019 fördelades på: förnybart 70,3 %, kärnkraft 15,1 % samt fossil och torv 14,6 %.
Mälarenergi Försäljning AB: Vår totala elförsäljning 2019 fördelades på: förnybart 87,3 %, kärnkraft 6,4 % samt fossil och torv 6,2 %.
Mer information hittar du här .

En närbild av en mobil med appen Mitt Mälarenergi

Ladda ner appen!

Få koll på din energianvändning, styr prylar i ditt smarta hem, ta emot aviseringar och kolla fakturorna!  Med appen Mitt Mälarenergi håller du dig uppdaterad, smidigt och tryggt.

Läs mer om appen