Gå till innehållet
Karta över Eriksborg

Fjärrvärme på Eriksborg

Är ni intresserade av att byta till fjärrvärme? Vi har fått flera förfrågningar om att ansluta fjärrvärme från er som bor på Eriksborg. Vi vill därför undersöka intresset, om tillräckligt många vill ha fjärrvärme kommer Mälarenergi att dra fram ledningar och ansluta de fastigheterna till fjärrvärmenätet.

Fjärrvärme ligger rätt i tiden då det är uppvärmning som inte kräver el. Fjärrvärme är dessutom en trygg, pålitlig och hållbar uppvärmningsform med hög driftsäkerhet. Hela 98% av alla fastigheter i Västerås är redan anslutna.

Erbjudande: fjärrvärme inklusive fjärrvärmecentral

Just nu erbjuder vi anslutning inklusive en modern fjärrvärmecentral för 90 000 kr ink. moms efter ROT-avdrag. Självklart installerat och klart. Fjärrvärmecentralen är stor som ett badrumsskåp och kan styras med mobilapp.

Priset gäller under förutsättning att tillräckligt många i området vill ansluta sig.

Fördelar med fjärrvärmen

Byte av ventilationssystem

Ert hus på Eriksborg har värmesystemet sammankopplat med ventilationen. För att ventilationen ska fungera behöver den bytas till ett FTX-aggregat i samband med installationen av fjärrvärme. Mälarenergi rekommenderar vår samarbetspartner XX som erbjuder FTX med installation och service för XX kronor i samband med fjärrvärmeinstallationen.

Klart jag är intresserad!

 Vi behöver din intresseanmälan senast den 31 januari. Anmälan är inte bindande utan ger en indikation på hur många som vill ha fjärrvärme.