Gå till innehållet
Meny

Är det för kallt hemma?

Ofta är en för gammal fjärrvärmeväxlare orsaken till att du inte kan hålla en jämn temperatur hemma. Vi hjälper er med felsökning, reparation och byte till en modern värmeväxlare.

Ring oss på tel. 021-39 50 50 så hjälper vi dig
Kvinna dricker kaffe

Köpa ny värmeväxlare

Livslängden på en fjärrvärmeväxlare varierar men de håller i allmänhet cirka 25 år. En fjärrvärmeanläggning är normalt väldigt driftsäker. Du kan alltid kontakta oss för en genomgång av din fjärrvärmeväxlare. 

En ny växlare kan ge ditt hus en bättre komfort med jämnare inomhustemperatur och tar mycket mindre plats än en äldre växlare.

När vi byter ut din fjärrvärmeväxlare ingår allt material och arbete i priset. Dessutom ingår borttransportering av den gamla och all kringutrustning som till exempel cirkulationspump, reglerutrustning, ventiler och återisolering. Garantitiden på en ny fjärrvärmeväxlare är från två år. Ring oss på 021- 39 50 00 för diskussion och kostnadsuppskattning.

Värmeväxlare plus serviceavtal

När du köper den nya generationens värmeväxlare tecknar du Serviceavtal smart. Din värmeväxlare blir uppkopplad. Det gör att du får en trygg, enkel och komfortabel lösning och kan spara energi och få lägre kostnader. Skulle något ändå inträffa kan vår personal snabbt hjälpa dig - dygnet runt.

Fyll i formuläret så kontaktar vi digför att besvara frågor och ta fram en offert.