Gå till innehållet
Meny

Är det för kallt hemma?

Ofta är en för gammal fjärrvärmeväxlare orsaken till att du inte kan hålla en jämn temperatur hemma. Vi hjälper er med felsökning, reparation och byte till en modern värmeväxlare.

Ring oss på tel. 021-39 50 50 så hjälper vi dig
Kvinna dricker kaffe

Köpa ny, eller reparera din värmeväxlare

Livslängden på en fjärrvärmeväxlare varierar men de håller i regel mycket länge, i allmänhet cirka 25 år. En fjärrvärmeanläggning är också i regel väldigt driftsäker men du bör ändå regelbundet kontrollera funktion och eventuella läckage. Är du osäker på din fjärrvärmeväxlares status är du välkommen att kontakta oss för en genomgång. Vi kan erbjuda felavhjälpning och om nödvändigt hjälpa till med byte till en ny modern fjärrvärmeväxlare.

Är det läge att byta till en modern växlare?

Vanliga tecken på att en fjärrvärmeväxlare kan behöva bytas ut är att:

  • Vatten läcker ur expansionskärlets ”skvallerrör”
  • Vatten läcker ur botten på fjärrvärmeväxlaren
  • Temperaturen hemma är lägre än vanligt
  • Varmvattnet räcker inte som förut

En ny växlare kan ge ditt hus en bättre komfort med jämnare inomhustemperatur och tar mycket mindre plats än en äldre växlare.

Oavsett om det är dags att köpa en ny fjärrvärmeväxlare eller reparera en befintlig kontakta oss för rådgivning och offert. Kontakta oss gärna i förebyggande syfte för att slippa onödiga bekymmer och vattenskador.

När vi byter ut din fjärrvärmeväxlare ingår allt material och arbete i priset. Dessutom ingår borttransportering av den gamla och all kringutrustning som till exempel cirkulationspump, reglerutrustning, ventiler och återisolering. Garantitiden på en ny fjärrvärmeväxlare är från två år. Ring oss på 021- 39 50 00 för diskussion och kostnadsuppskattning.

Värmeväxlare plus serviceavtal

När du köper den nya generationens väremeväxlare tecknar du Serviceavtal smart. Din värmeväxlare blir uppkopplad så vi har koll på att din värmeväxlare och ser till att du får en trygg, enkel och komfortabel lösning. Det ger dig möjlighet att spara energi och få lägre kostnader. Skulle något ändå inträffa kan vår personal snabbt hjälpa dig - dygnet runt.

Fyll i formuläret så kontaktar vi digför att besvara frågor och ta fram en offert.