Gå till innehållet
Meny

Ladda era företagsbilar på kontoret

Funderar du på att installera elbilsladdare i din bostadsrättsförening, din fastighet eller till kontoret? Kontakta våra säljare på Mälarenergi Energitjänster - Vi nås lättast på 021-39 52 00

Ring oss på 021-39 52 00
Laddbox

Laddboxar till era elbilar

Antalet elbilar ökar snabbt i Sverige - både på privat- och företagssidan. Förutom att Mälarenergi är drivande kraft bakom Laddregion Mälardalen, så installerar vi också laddboxar till företag och bostadsrätter i regionen.

Vi rekommenderar alltid att ni gör en förstudie innan installation av laddboxar för att du ska få ut maximal effekt av din installation. I förstudien ingår såväl mätning, rekommendation kring placering och lämpligt antal laddstolpar. Vi säkerställer också att ni kan ladda önskat antal bilar. 

Laddbox

Vi erbjuder flera olika typer av laddboxar och laddstationer till företag, kommuner, köpcentrum och bostadsrättsföreningar. För en eller flera bilar samtidigt. Med och utan fasta laddkablar.

Uppkopplat

Ni har också möjlighet att koppla upp er laddbox. Då kan ni styra vilka som kan ladda och enkelt se deras förbrukning. 

Gedigen kunskap

Det ska vara enkelt att köpa, installera och äga laddboxar. Ni kan förlita er på vår kunskap, etablerade beredskap och trygga service. Vi erbjuder ett komplett koncept som förutom laddstationer även inkluderar drift, övervakning, betalningslösningar och kundtjänst. Allt du behöver göra är att anlita oss. Ring oss på 021-39 52 00 så berättar vi mer.

Bild på en laddbox