Gå till innehållet
Meny

Ladda era företagsbilar på kontoret

Funderar du på att installera elbilsladdare i din bostadsrättsförening, din fastighet eller till kontoret? Fyll i formuläret eller kontakta våra säljare på Mälarenergi Energitjänster.

Ring oss på 021-39 52 00
Elbil som laddar

Laddplatser för elbilar

Antalet elbilar ökar snabbt i Sverige. Både privatpersoner och företag visar ett starkt intresse för möjligheten att köra elbil. 

Mälarenergi är drivande kraft bakom Laddregion Mälardalen, men vi installerar självklart också laddboxar till företag och bostadsrätter i regionen.

För att du ska få ut maximal effekt av dina laddplatser rekommenderar vi att göra en förstudie innan installation av laddboxarna. I förstudien ingår såväl mätning, rekommendation kring placering och lämpligt antal laddstolpar. Vi säkerställer också att ni kan ladda önskat antal bilar. 

Laddbox

Vi erbjuder flera olika typer av laddboxar och laddstationer till företag, kommuner, köpcentrum och bostadsrättsföreningar. För en eller flera bilar samtidigt. Med och utan fasta laddkablar.

Uppkopplat

Ni har också möjlighet att koppla upp er laddbox. Då kan ni styra vilka som kan ladda sina fordon och enkelt se deras förbrukning. 

Tryggt och enkelt

Vi ger er ett tryggt och enkelt sätt att köpa, installera och äga laddboxar genom vår kunskap, etablerade beredskap och trygga service. Vi erbjuder ett komplett koncept som förutom laddstationer även inkluderar drift, övervakning, betalningslösningar och kundtjänst. Ring oss på 021-39 52 00 så berättar vi mer.