Gå till innehållet

Gör det enkelt att ladda elbilen hos er!

Vi erbjuder flera olika typer av laddboxar och laddstationer till företag, köpcentrum och bostadsrättsföreningar. Uppkopplingsbara med möjlighet till individuellt debitering.

Elbil som laddar

Laddboxar för företag och BRF:er

Vi erbjuder flera olika typer av laddboxar och laddstationer till företag, kommuner, köpcentrum och bostadsrättsföreningar. För en eller flera bilar samtidigt. Med och utan fasta laddkablar.

Koppla upp laddbox

Ni har också möjlighet att koppla upp er laddbox. Då kan ni styra vilka som kan ladda sina fordon och enkelt se deras förbrukning. 

Vi gör det enkelt att äga laddboxar

Vi ger er ett tryggt och enkelt sätt att köpa, installera och äga laddboxar genom vår kunskap, etablerade beredskap och trygga service. Vi erbjuder ett komplett koncept som förutom laddstationer även inkluderar drift, övervakning, betalningslösningar och kundtjänst.

Vi kan hjälpa er med förstudien

För att du ska få ut maximal effekt av dina laddplatser rekommenderar vi er att göra en förstudie innan installationen av laddstationer. I förstudien ingår såväl mätning, rekommendation kring placering och lämpligt antal laddstolpar. Vi säkerställer också att ni kan ladda önskat antal bilar.

Ring oss på 021-39 52 00 eller kontakta oss via formläret så berättar vi mer.

Vill du veta mer om laddboxar?