Gå till innehållet
Meny

Skaffa en laddbox till ert företag idag!

Funderar du på att installera laddstationer i din bostadsrättsförening, din fastighet eller till kontoret? Då har du kommit rätt. Kontakta oss idag så berättar vi mer. 

Ring oss på 021-39 52 00
Elbil som laddar

Laddboxar och laddstolpar för företag

Antalet elbilar ökar snabbt i Sverige. Både privatpersoner och företag visar ett starkt intresse för möjligheten att köra elbil. 

Vi är en drivande kraft bakom det vi kallar Laddregion Mälardalen, men vi installerar självklart också laddboxar till företag och bostadsrätter i regionen.

För att du ska få ut maximal effekt av dina laddplatser rekommenderar vi er att göra en förstudie innan installationen av laddstationer. I förstudien ingår såväl mätning, rekommendation kring placering och lämpligt antal laddstolpar. Vi säkerställer också att ni kan ladda önskat antal bilar.

Laddboxar för företag

Vi erbjuder flera olika typer av laddboxar och laddstationer till företag, kommuner, köpcentrum och bostadsrättsföreningar. För en eller flera bilar samtidigt. Med och utan fasta laddkablar.

Koppla upp laddbox

Ni har också möjlighet att koppla upp er laddbox. Då kan ni styra vilka som kan ladda sina fordon och enkelt se deras förbrukning. 

Vi gör det enkelt att äga laddboxar

Vi ger er ett tryggt och enkelt sätt att köpa, installera och äga laddboxar genom vår kunskap, etablerade beredskap och trygga service. Vi erbjuder ett komplett koncept som förutom laddstationer även inkluderar drift, övervakning, betalningslösningar och kundtjänst.

Ring oss på 021-39 52 00 eller kontakts oss via formläret här intill så berättar vi mer.