Gå till innehållet
Meny

Solpaneler för lantbruk, företag och bostadsrättsföreningar

Solpaneler för företag

Nu är det lätt att producera solel. Mälarenergi erbjuder olika paket och tar hand om allt från din beställning till montering och installation. Ring oss på 021-39 52 00 för vidare diskussion och offert.

Paket 7 kW

Antal paneler: 26
Kapacitet: 6,89 kW
Årsproduktion: ca 6 800 kWh
Yta: 43 m2

Riktpris* från 130 000 kr inklusive montage och installation.

Paket 10 kW

Antal paneler: 38
Kapacitet: 10,0 kW
Årsproduktion: ca 9 900 kWh
Yta: 63 m2

Riktpris* från 160 000 kr inklusive montage och installation.

Anpassat paket

Självklart kan vi skräddasy ett paket som passar för din fastighet. Ring oss på 021-39 52 00 så hjälps vi åt att skapa mer ren el.

Större projekt

Funderar du på att starta en egen solpark eller satsa på en större solanläggning? Ring oss så hjälps vi åt att skapa mer ren el.

Ring oss på 021-39 52 00

Sälj din el till oss

Anslut din solcellsanläggning till elnätet och bli en elproducent. När du är inkopplad så kan du sälja din överskottsel till en elhandlare. Vår produkt för det kallar vi Nettodebitering

Nettodebitering

Kompletta solcellspaket

Vi erbjuder en skräddarsydd anläggning som tar avstamp i redan färdiga och beprövade lösningar. Tillsammans med en energirådgivare från Mälarenergi kommer ni fram till vilken lösning som passar er verksamhet bäst. I det ingår allt från förstudie och projektering till leverans, montage och installation. När din anläggning är i drift köper vi dessutom din eventuella överskottsel genom nettodebitering på årsbasis.

Våra paket

Solpanelpaketen innehåller ovanpåliggande solcellspaneler, mekaniska montagedetaljer, växelriktare (inverter), solpanelsoptimerare bakom varje panel och mjukvara som gör att du kan övervaka anläggningen via din dator eller smartphone. Solpanelsoptimerarna gör att skuggade paneler inte påverkar de övriga panelerna på taket, de fortsätter att producera solel med full kapacitet. I traditionellt seriekopplade anläggningar påverkar en skuggad panel oftast prestandan på hela anläggningen.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur din verksamhet kan få en grönare profil med solel.

Artiklar om solenegi

Framtidens utmaningar i fokus på energikonferensen

I november 2015 var Västerås för andra året värd för den stora energikonferensen HUB, då näringsliv, politiker och akademi samlades för att diskutera energifrågor. Framtiden var ett återkommande nyckelord. Utmaningar var ett annat. Studenten Malin Åhgren, som utbildar sig till civilingenjör i Uppsala, satte tonen för konferensen i sitt inledningsanförande. – Det som ska diskuteras […] Läs hela nyheten