Gå till innehållet
Meny

Spara pengar och miljö

Två personer från Mälarenergi undersöker en värmecentral

Energioptimera era fastigheter

Dras ni med energitjuvar i bostadsrättsföreningen? Med korrekt inställd ventilation, effektiv uppvärmning och optimerad elanläggning sparar ni både  pengar och miljö! Mälarenergi har lång erfarenhet av att optimera anläggningar och fastigheter.

Vi kan hjälpa er med elbilsladdare och solceller också!

Mälarenergi kan installera solceller för både små och stora bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Under hösten 2018 installerade vi Västerås största takmonterade solelsanläggning för BRF Västerängen, en anläggning med en sammantagen effekt på 601 kW och en uppskattad elproduktion på 544 MWh, vilket motsvarar halva föreningens årliga elanvändning.

Solceller

Det ska vara enkelt att installera och äga en laddstation. Vi erbjuder smidiga, flexibla och utbyggbara laddpaket till företag, samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Du får ett komplett koncept som även inkluderar drift, övervakning, betalningslösningar och kundtjänst.

Elbilsladdning

Därför ska ni välja Mälarenergi energitjänster

Genom att samla allt hos oss blir det enklare för er! Vi har erfarenheten och kompetensen, förutom fördelen att vi kan sampaketera olika tjänster som el, värme och vatten. Det gör att vi får en bättre helhetsbild, vilket innebär att våra optimeringar blir noggrannare. Den bästa fastighetstekniska förvaltningen får man om man har samma leverantör av alla produkter och tjänster. Det är vi ensamma om att kunna erbjuda.

Välkommen att kontakta oss!