Gå till innehållet

Vi fokuserar på att hålla våra verksamheter igång för att säkra våra leveranser till invånarna. Vi fortsätter arbeta som vanligt så långt det är möjligt med hänsyn och respekt till situationen för att ge dig och dina nära trygg och säker leverans av värme, el, fiber och vatten - även i fortsättningen.

Mälarenergis fokus under rådande Coronasituation

Vår högsta prioritet är att hålla igång leveransen av el, fjärrvärme och vatten. 

I nuläget är många hemma och vi förstår att det ställer speciella krav. Vi försöker se till att du inte påverkas kritiskt av planerade ledningsarbeten inom vatten, el, fiber eller värme. Akuta avbrott och nödvändiga reparationer och underhåll utför vi precis som vanligt.

Titta gärna på vår driftinformationssida för att hålla dig uppdaterad! 

Du kontaktar oss som vanligt

Men för att minska risken för spridning av Coronaviruset kommer vi inte att ta emot kundbesök till vårt kundcenter i Navet i Västerås under en period. Du som bor i Västerås med omnejd når som alltid vårt Kundcenter på 021-395050 alternativt via mejl eller Facebook.
Vår felanmälan når du som vanligt på 021 - 18 19 00.

Vårt kundcenter i Nacka tar inte heller emot kundbesök just nu. Öppettiderna på telefon 08-448 25 80, för dig som bor i övriga Sverige, kan variera, men vi gör vårt bästa för att kunna hjälpa dig så bra som möjligt. Om du inte kommer fram på telefon rekommenderar vi mejl (kundcenter@malarenergi.se) eller Facebook.  

Vi har även begränsat vilka som får komma in på våra anläggningar och tar därför heller inte emot studiebesök. 

Om du har problem med din värmeväxlare i ditt hem kommer vi så klart att komma ut och hjälpa dig. Var då förberedd på att vi kommer att ställa frågor för att säkerställa att det inte föreligger någon risk för smitta:

Vi följer utvecklingen

Vi följer hela tiden utvecklingen och åtgärder kan komma att ändras beroende på vad som sker. 

Folkhälsomyndighetens frågor och svar gällande symptom och smitta
Folkhälsomyndigheten är expertmyndighet i Sverige. De har sammanställt frågor och svar gällande exempelvis symptom på smitta och hur viruset smittar.
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/smittsamma-sjukdomar/coronavirus/fragor-och-svar-om-nytt-coronavirus/