Gå till innehållet
Meny
Mälarenergi Stadslopp

Må bra och prestera bättre.

Det ska vara lika bra för hälsan som karriären att jobba hos oss. Men vad innebär det egentligen? Här nedanför kan du läsa mer om några av alla de förmåner du får som anställd på Mälarenerg

Håll koll med vår förmånsportal

Vårt digitala system FörMånen gör det enkelt för dig att hitta information och ta del av alla de förmåner du får som anställd.

Du får koll på:

  • Din totala kompensation
  • Dina förmåner
  • En plan för ditt pensionssparande (digital oberoende pensionsrådgivning)
  • Vår webbshop
  • Rabatter du får via vårt Personalkort med hundratals erbjudanden från välkända leverantörer runtom i Sverige

 

Det här är några av våra förmåner

Hälsa och friskvård

Vi gillar att röra på oss! Därför får du som anställd hos oss friskvårdsbidrag, gratis bad på de orter där vi har verksamhet, fritt deltagande i Mälarenergis Stadslopp och Mälarenergi Night Run, samt en rad rabatter hos utvalda friskvårdsanläggningar. Vi har dessutom en egen idrottsförening där du kan testa olika aktiviteter.

Egen personalbil

Som tillsvidareanställd har du möjlighet att leasa en bil till en månadskostnad som dras direkt på din bruttolön. Som du säkert vet jobbar vi hårt för att minska vår miljöpåverkan, vilket betyder att du kan välja mellan ett antal el-, biogas- och hybridmodeller.

Arbetstidskonto

Det här är en variant av arbetstidsförkortning, alltså timmar du kan ta ut som fritid istället för arbete. Du kan som mest ta ut 63 timmar per år på en heltidsanställning.

Sjukvård

Möjlighet att ha en vårdförsäkring genom bruttolöneavdrag som ger möjlighet till sjukvård utanför det allmänna systemet.