Gå till innehållet
Meny

Vill du göra skillnad?

Vi på Mälarenergi jobbar hela tiden för att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi-, vatten- och bredbandslösningar. 

Möt våra medarbetare
Familj på picknick

Välkommen till en av regionens mest omtyckta arbetsgivare

Vi är stolta över våra utmärkelser. Bland annat utsågs vi till Årets arbetsgivare 2015, men vi jobbar hela tiden hårt för att bli ännu bättre. Våra senaste undersökningar visar att hela 80% är stolta över att jobba på Mälarenergi, och lika många skulle rekommendera oss som arbetsgivare till sina vänner och bekanta. Det är den här typen av siffror som värmer våra hjärtan allra mest.

Vill du arbeta i en trygg arbetsmiljö?

På Mälarenergi brukar vi säga att det börjar hos dig. Medarbetare som mår bra kan också prestera därefter. Vi tycker det ska vara lika bra för hälsan som karriären att jobba hos oss. Därför erbjuder vi alltid trygga anställningsvillkor och en välkomnande arbetsplats där alla medarbetare får möjlighet att utvecklas.

Dags att förändra världen – och din vardag?

Vi letar alltid efter duktiga medarbetare som vill vara med och göra närområdet – och världen – lite bättre. Just nu söker vi medarbetare till tjänsterna nedan.

Vi använder oss av e-rekrytering via systemet Reachmee. När du klickar på någon av våra lediga tjänster hittar du mer information och kan skicka in din ansökan direkt.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter.

SEKO Marcus Eriksson 072-1418016
SAKO Akbar Modarresi 021-39 51 42
Kommunal Urban Larsson 070-465 84 17
Vision Dick Österholm 070-465 75 92
Ledarna Thomas Bergerham 021-39 52 65