Gå till innehållet

Är du vår nya Byggledare?

Vill du vara med och bidra till en bättre vatten-och avloppsförsörjning? Som Byggledare hos oss får du stort eget ansvar och du har en central roll i att säkerställa säkert arbete på vägarna. 

För att klara klimatutmaningarna behöver vi hitta nya lösningar – nya vägar. Det är där du kommer in. Vi söker en Byggledare som med ny energi vill vara med på vår resa framåt. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och att bygga karriär inom företaget. Följ med på Resan mot noll! 

Din roll

Som Byggledare kommer du att planera, leda och övervaka våra VA-projekt. Till din hjälp har du externa grävlag som utför jobben på vägarna. Du säkerställer att vi arbetar säkert och följer de regler och processer som gäller för vårt arbete. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att

  • säkerställa att rätt material och resurser finns tillgängligt för att kunna utföra arbetet
  • utförda arbeten blir dokumenterade på ett korrekt sätt
  • utöva bygg- och arbetsmiljökontroll på arbetsplatsen
  • godkänna fakturor
  • planera och samordna inkopplingsarbeten

Vi har även ett tätt samarbete med övriga enheter inom avdelningen och hjälps åt när behov uppstår. Därav kan även drift och förebyggande arbeten bli aktuellt. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten. 

Vi söker dig

För denna tjänst ska du ha gymnasial utbildning och erfarenhet av anläggning- och grävarbete. Det är krav på B-körkort och god datavana. Svenska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom VA, truck- lastmaskinskort, BEC-kort, erfarenhet av affärssystemet IFS eller liknande system. Det är också meriterande att ha BasU/P och erfarenhet från VA-Banken.

För att trivas i rollen behöver du tycka om ett varierande arbete och vilja ta ett stort ansvar. I och med att rollen innebär att leda och planera externa grävlag så behöver du även ha ordning och reda och arbeta på ett systematiskt sätt. Du har lätt för att samarbeta med andra, är kommunikativ och du inger stort förtroende. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser att rollen som byggledare kan vara din första ledarroll. Vi stöttar dig i din utveckling. 

Det här är vi, dina kollegor

Enheten Distribution Avhjälpande underhåll består av 16 medarbetare som tillsammans arbetar med att planera och prioriterar drift- och underhållsinsatser i distributionsnäten för Vatten och Avlopp i Hallstahammar, Surahammar och Västerås. Vi söker nu en Byggledare som med ny energi vill lösa framtidens utmaningar tillsammans.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du en trygg anställning med bra arbetsvillkor. Vi tror på balans mellan jobb och fritid. Du har alltid möjlighet att utvecklas och bygga karriär inom företaget. Tillsammans med dina kollegor blir du en del av vår förändringsresa för att minska utsläpp av fossil koldioxid. Vi gör Mälardalen till en region dit människor vill flytta, leva och verka. Idag och imorgon. 

Övrigt

Läs mer om att jobba på Mälarenergi samt vår rekryteringsprocess här.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Sista ansökningsdag 2023-10-08

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2023-10-08

Kontakt

Ann-Charlotte Arnell
Enhetschef - Distributionsnät Avhjälpande underhåll
021-395124

Mälarenergi utgör en vital del av samhället genom att leverera grundläggande funktioner som energi-, vatten- och bredbandslösningar. Genom att tillhandahålla viktiga och innovativa erbjudanden kan vi möjliggöra ett levande samhälle och blomstrande näringsliv. Just nu står vi inför vår största utmaning någonsin, att anpassa verksamheten så att vi kan lämna efter oss en hållbar värld till framtida generationer. Senast 2035 ska vi leverera energi med noll utsläpp av fossil koldioxid. Var med oss på Resan mot noll!