Gå till innehållet

Är du vår nya distributionselektriker?

Vill du vara med och verka i en högaktuell bransch där du möter ny häftig teknik och där utvecklingen går raskt framåt?

För att klara klimatutmaningarna behöver vi hitta nya lösningar – nya vägar. Det är där du kommer in. Vi söker distributionselektriker som med ny energi vill vara med på vår resa framåt. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och att bygga karriär inom företaget. Följ med på Resan mot noll! Är du erfaren installationselektriker som vill vidareutvecklas inom en framtidsbransch, välkommen med din ansökan!

Din roll

Tjänsten som distributionselektriker kan omfatta alla förekommande arbetsuppgifter inom distributionsnät t ex  ny och ombyggnation, hög och lågspänning, både linje och kabel, drift och underhåll, reparationer samt ArbeteMedSpännings (AMS)-arbeten.

Du kan komma att ingå i enhetens beredskapsorganisation. Där det idag är organiserat så att den delas upp på 7 beredskapslag om 2 man i Köping och lika i Västerås. Dessa lag har beredskap var sjunde vecka. Det innebär att vi inte har någon enmansberedskap.

Vi söker dig

För denna tjänst ska du ha en el-teknisk utbildning från gymnasiet, eftergymnasial utbildning eller relevant arbetsbakgrund. Erfarenhet av att arbeta inom distributionsnät/linjemontage är meriterande.

Hos oss är säkerheten alltid nummer ett, vi tror därför att detta är en självklarhet även för dig. B-körkort samt goda kunskaper i svenska är ett krav för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet. Du kommer arbeta i team med andra distributionselektriker, beredare/projektörer, byggledare samt projektledare. Vi är ett gott team som har kul på jobbet och ser därför positivt på om du bidrar till det. Du skall trivas med att ha ett fritt arbete där större delen av arbetstiden är förlagd ute i fält och med säkerhet i fokus.

Din sociala kompetens och samarbetsförmåga bidrar i dina dagliga kontakter i teamet, med kunder, kollegor och underentreprenörer. Du utför ditt arbete i fält med driv, god planering och känsla för helheten.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du en trygg anställning med bra arbetsvillkor. Vi tror på balans mellan jobb och fritid. Du har alltid möjlighet att utvecklas och bygga karriär inom företaget. Tillsammans med dina kollegor blir du en del av vår förändringsresa för att minska utsläpp av fossil koldioxid. Vi gör Mälardalen till en region dit människor vill flytta, leva och verka. Idag och imorgon.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Övrigt

Läs mer om att jobba på Mälarenergi samt vår rekryteringsprocess här.

På Mälarenergi finns det flera yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta  våra fackliga representanter här.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2023-09-26

Kontakt

Jon Ericsson
Enhetschef, Elnät Service & Entreprenad
076-695 35 86

Mälarenergi utgör en vital del av samhället genom att leverera grundläggande funktioner som energi-, vatten- och bredbandslösningar. Genom att tillhandahålla viktiga och innovativa erbjudanden kan vi möjliggöra ett levande samhälle och blomstrande näringsliv. Just nu står vi inför vår största utmaning någonsin, att anpassa verksamheten så att vi kan lämna efter oss en hållbar värld till framtida generationer. Senast 2035 ska vi leverera energi med noll utsläpp av fossil koldioxid. Var med oss på Resan mot noll!