Gå till innehållet

Är du vår nya mättjänstadministratör?

Vill du vara en del av processen som ser till att mätning och debitering fungerar på ett smidigt och effektivt sätt med kunden i fokus? Vi på Mälarenergi Elnät AB söker dig som kan stötta våra mätingenjörer i deras arbete och vara med och effektivisera våra arbetsmetoder. 

För att klara klimatutmaningarna behöver vi hitta nya lösningar – nya vägar. Det är där du kommer in. Vi söker en mättjänstadministratör som med ny energi vill vara med på vår resa framåt. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och att bygga karriär inom företaget. Följ med på Resan mot noll!

Din roll

Som mättjänstadministratör bidrar du med energi, kompetens och problemlösning. Du kommer att ingå i ett team som tillsammans strävar efter en säker leverans och som hjälps åt och backar upp varandra.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Administration av beställningar från ombud
  • Hantera till- och frånkopplingar av mätare från systemet
  • Administrera olika kontroller

Vi söker dig

För denna tjänst ska du ha erfarenhet av administration. God datorvana är ett krav liksom svenska i tal och skrift, flera språk är meriterande.

För att trivas i rollen behöver du arbeta strukturerat och med stor noggrannhet. I rollen behöver du ta dig an arbetet på ett smidigt sätt och ta eget ansvar över dina arbetsuppgifter. Vidare så söker vi dig som ser värdet i samarbete, är duktig på att kommunicera och sätter kunden i första rummet.

Vårt arbete sker till stor del i olika system och vi tror att du har ett visst intresse för datahantering och effektivisering. Meriterande är vana att kommunicera via chatt, mejl, telefon och videokonferenser.

Det här är vi, dina kollegor

Avdelningen Marknad och Mättjänster består av 36 medarbetare som tillsammans arbetar med mätvärden till både Elnät, Mälarenergikoncernen samt externa kunder. Vi söker nu en mättjänstadministratör som med ny energi vill lösa framtidens utmaningar tillsammans.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du en trygg anställning med bra arbetsvillkor. Vi tror på balans mellan jobb och fritid. Du har alltid möjlighet att utvecklas och bygga karriär inom företaget. Tillsammans med dina kollegor blir du en del av vår förändringsresa för att minska utsläpp av fossil koldioxid. Vi gör Mälardalen till en region dit människor vill flytta, leva och verka. Idag och imorgon.

Övrigt

Läs mer om att jobba på Mälarenergi samt vår rekryteringsprocess här.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2023-10-08

Kontakt

Katarina Lundquist
Enhetschef Marknad & Mättjänster/Mättjänster Drift
021-39 55 10

Mälarenergi utgör en vital del av samhället genom att leverera grundläggande funktioner som energi-, vatten- och bredbandslösningar. Genom att tillhandahålla viktiga och innovativa erbjudanden kan vi möjliggöra ett levande samhälle och blomstrande näringsliv. Just nu står vi inför vår största utmaning någonsin, att anpassa verksamheten så att vi kan lämna efter oss en hållbar värld till framtida generationer. Senast 2035 ska vi leverera energi med noll utsläpp av fossil koldioxid. Var med oss på Resan mot noll!