Gå till innehållet

Är du vår nya projektör?

Vill du vara med och verka i en högaktuell bransch där du möter ny häftig teknik och där utvecklingen går raskt framåt?

För att klara klimatutmaningarna behöver vi hitta nya lösningar – nya vägar. Det är där du kommer in. Vi söker projektör som med ny energi vill vara med på vår resa framåt. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och att bygga karriär inom företaget. Följ med på Resan mot noll!

Din roll

Mälarenergi Elnät AB har kommande år en offensiv investeringsbudget, med utmaningar både med att föra in ny teknik, genomföra ett stort antal projekt (med stor spännvidd i komplexitet och omfattning). Energiomställningen och expansionen i nätet ställer helt nya krav på förändring och nya lösningar på nätet, här kommer du tillsammans med övriga på avdelningen ha en viktig roll.

I rollen som projektör kommer du att ha nära samarbete med projektledare, nätplanerare, konstruktörer och uppdragsledare m.fl. för att säkerställa att projektering utförs så att investeringsprojekten når sina mål. Du ansvarar för den tekniska lösningen i projektet, vilket innefattar nätberäkningar, dimensionering av komponenter, specificera underlag till leverantörer, uppdatera vårt nätinformationssystem. Du kommer även att hantera myndighetstillstånd och ha direkt kundkontakt. Som projektör kommer du att ha alltifrån ett fåtal till ett flertal projekt igång samtidigt, beroende på storlek på projektet. Vidare kommer du att leda och delta i verksamhetsutveckling som spänner över flera avdelningar/discipliner samt delta i satsningar mot högskolor/universitet.

Vi söker dig

Vi söker dig som är högskole-/civilingenjör med inriktning mot elkraft alternativt om du har längre erfarenhet från arbete som projektör inom liknande bransch.

Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas med organisationen. Du är en engagerad lagspelare som skapar förtroende såväl internt som externt och du är skicklig på att föra tydlig dialog. Samtidigt är du inte rädd att hugga i där det behövs och leverera resultat. Vidare är du flexibel med en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Slutligen behöver du vara självgående, noggrann och ha förmågan att arbeta systematiskt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Även B-körkort och goda kunskaper i svenska är ett krav. 

Det här är vi, dina kollegor

Enheten består idag av 18 projektörer som tillsammans hjälps åt med våra utmaningar samtidigt som vi självständigt ansvarar för projektering i våra egna projekt. Jag som ansvarig för enheten strävar efter att få alla medarbetare att utvecklas i sin roll och därmed också få verksamheten att utvecklas. Att trivas och att arbeta med frihet under ansvar är också viktigt för att lyckas i tjänsten.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du en trygg anställning med bra arbetsvillkor. Vi tror på balans mellan jobb och fritid. Du har alltid möjlighet att utvecklas och bygga karriär inom företaget. Tillsammans med dina kollegor blir du en del av vår förändringsresa för att minska utsläpp av fossil koldioxid. Vi gör Mälardalen till en region dit människor vill flytta, leva och verka. Idag och imorgon.

Övrigt

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Läs mer om att jobba på Mälarenergi samt vår rekryteringsprocess här.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2024-06-02

Kontakt

Jonas Åstrand
Enhetschef- Elnät Projektering
073-588 86 28

Mälarenergi utgör en vital del av samhället genom att leverera grundläggande funktioner som energi-, vatten- och bredbandslösningar. Genom att tillhandahålla viktiga och innovativa erbjudanden kan vi möjliggöra ett levande samhälle och blomstrande näringsliv. Just nu står vi inför vår största utmaning någonsin, att anpassa verksamheten så att vi kan lämna efter oss en hållbar värld till framtida generationer. Senast 2035 ska vi leverera energi med noll utsläpp av fossil koldioxid. Var med oss på Resan mot noll!