Gå till innehållet
Meny

Drifttekniker VA till Distributionsnät

Trivs du i ett aktivt arbete och vill ha variation då kan tjänsten som Drifttekniker VA vara något för dig.

Om arbetsplatsen

Distributionsnät planerar och prioriterar drift- och underhållsinsatser i distributions-näten för värme, kyla och VA. Enheten består av byggledare, drifttekniker, en administratör och jag som enhetschef. Totalt är vi idag 10 personer på enheten.

 

Dina arbetsuppgifter

Nu söker vi drifttekniker som ska arbeta med allmänna arbetsuppgifter kring drift och avhjälpande underhåll inom VA. Tyngdpunkten ligger på det avhjälpande underhållet med reparationer, rörläggning, schaktning som huvudarbetsuppgift. Viss administration förekommer i arbetet. Vi har även ett tätt samarbete med drift fjärrvärme och hjälps åt när behov uppstår, därav kan även arbeten på fjärrvärme- fjärrkylenätet bli aktuellt. Våra arbeten sker ute på vägarna och det är av största vikt att vi arbetar säkert och följer de regler och processer som gäller för arbetet.

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.  

Din profil

Du som söker har Körkort B (C är ett plus) och goda datakunskaper. Du har troligen gått ett tekniskt gymnasium eller arbetat som mekaniker eller inom tung industri. Har du erfarenhet av VA anläggning så är det meriterande.

För att trivas i rollen ser vi att du är en person som trivs att ta ansvar. Du kommer att ansvara för att arbetet blir utfört på ett korrekt och säkert sätt enligt föreskrifter och lagstadgade regler. Du gillar problemlösning och genom att ifrågasätta så vill du förbättra processer och arbetssätt. Du trivs att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta och ställer gärna upp och hjälper dina kollegor vid behov. Vidare så ser vi att du är händig och du räds inte att bli lite smutsig under en arbetsdag. I den här rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Du identifierar dig med våra värderingar Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss. 

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Besök gärna Jobba i Västerås på Jobba i Västerås, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2019-05-26

Kontakt

Ann-Charlotte Arnell
Enhetschef - Distributionsnät Drift VA
021-395124


Om Mälarenergi AB

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi 750 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.

Vår affärsidé
Vi skapar förutsättningar för ett bekvämt liv och tillväxt i Mälardalen genom att erbjuda människor hållbar och trygg infraservice dygnets alla timmar.

Vår vision
Alla trivs och utvecklas i ett livskraftigt Mälardalen.

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och har viljan och potentialen att utvecklas med Mälarenergi.