Gå till innehållet
Meny

Kundrådgivare till Mälarenergi Elnät AB

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och har viljan och potentialen att utvecklas med Mälarenergi!

Om arbetsplatsen

Avdelningen Marknad och Mättjänster har ett övergripande ansvar för Mälarenergi Elnät ABs kundrelationer och vi möter dagligen våra kunder i mätning, avräkning och debitering samt anslutningsärenden och externa tjänster. Vi är idag 40 personer på avdelningen som är uppdelade på enheterna Sälj & Marknad, Mättjänster Drift, Mättjänster Fält samt Projekt & System.

Dina arbetsuppgifter

Som Kundrådgivare hos oss kommer du att tillsammans med övriga på enheten Sälj & Marknad att ta hand om vår ärendehantering och alla typer av elnätsfrågor som kommer in till oss. Du ansvarar för uppföljning med kunden och kommer att hantera egna förfrågningar och samtal med våra kunder. Du kommer i din roll att få ta huvudansvaret för specifika områden och samtidigt hantera generella frågor och utredningar tillsammans med de andra i teamet.

I denna tjänsten kommer du få möjlighet att lära dig nya saker och du kommer även att få lösa mer komplexa ärenden själv. Du tar de kontakter som behövs, internt som externt för att lösa ärendet.

Du kommer även att ta dig an rollen som säljstöd och supporta våra anslutningssäljare i mindre ärenden och administration.

Din profil

Vi söker dig som är nyexad elkraft/energiingenjör från högskolan och intresserad av att lära dig mer inom elnätsbranschen. Det är meriterande om du har erfarenhet av elnätsfrågor. Svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

För att trivas i rollen så ser vi att du är en serviceinriktad, ansvarstagande och engagerad person. Du har ett flexibelt förhållningssätt och kan hantera flera saker samtidigt utan att det går ut över kvaliteten i arbetet. Du äger och fullföljer dina uppgifter från det att ärendet kommer in tills att du återkopplar till kunden. 

Du identifierar dig med våra värderingar, Vi vill Framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.
 

Övrigt

Vid en anställning inom Mälarenergi som är placerad i säkerhetsklass 2, är det krav på svenskt medborgarskap. Personer som har dubbelt medborgarskap räknas som svenska medborgare om det ena medborgarskapet är svenskt.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Besök gärna Jobba i Västerås på Jobba i Västerås, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Läs mer: Jobba hos Mälarenergi AB

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2020-09-23

Kontakt

Sofia Olofsson
Enhetschef - Elnät Marknad & Mättjänster - Sälj & Marknad
021-39 50 48

Mälarenergi Elnät AB är ett dotterbolag till Mälarenergi AB och driver elnätsverksamhet i Västra Mälardalen. Företaget har 104 000 anslutna kunder och arbetar ständigt med att förädla elnätet för att säkerställa elleveranserna. Utöver elöverföring erbjuder Mälarenergi Elnät sina kunder entreprenad- och övriga tjänster inom mätning, drift, underhåll och anläggningsprojekt inom elkraft, främst i Mälardalsregionen. Bolaget har 150 anställda, omsätter ca 560 MSEK och har gjort investeringar i elnätet på ca 600 miljoner de senaste 5 åren.