Gå till innehållet
Meny

Mälarenergi Elnät AB söker Serviceledare

Om arbetsplatsen

Vi är idag en grupp på 20 personer som arbetar med service och underhåll av Mälarenergis elnät. Detta innefattar en mängd olika arbetsuppgifter med bland annat byggströms- och nyanslutningar till abonnenter i elnätet.   

Arbetsuppgifter

I rollen som serviceledare så arbetar du med såväl den dagliga som långsiktiga arbetsplaneringen av våra montörer. Du kommer att driva och administrera uppdrag enligt godkända processer i datasystemen IFS och ELSMART. I dina arbetsuppgifter ingår att samordna och driftsätta nätanslutningar/nätförändringar med berörda elinstallatörer. Du arbetsleder, planerar och dokumenterar uppdragen samt driver mindre schaktarbeten. Du kommer att ha ett tätt samarbete med vår projektavdelning.  

Din profil

Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande.  Du ska ha tidigare erfarenhet av elinstallationer, antingen har du arbetat som installationselektriker, serviceelektriker eller som distributionselektriker under några år.  Har du dessutom erfarenhet av att arbeta som arbetsledare så är det meriterande. B-körkort är ett krav.    DIN PROFIL   För att lyckas i rollen så är du serviceminded och har ett gott kundbemötande. Det är kunden i fokus och tillsammans med dina kollegor tar du dig an och löser arbetsuppgifterna på ett bra sätt. Du har god förmåga att planera och organisera din tid. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och är van att arbeta såväl självständigt som i grupp. Då rollen i några projekt kräver viss arbetsledning så ser vi gärna att du trivs även med det. Du identifierar dig med våra värderingar Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss. 

Övrigt

Mälarenergi AB är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Läs mer: Jobba hos Mälarenergi AB

Vill du veta var vi finns? Se arbetsplatsen på karta här.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2021-08-17

Kontakt

Jon Ericsson
Enhetsschef
0766953586

Mälarenergi Elnät AB är ett dotterbolag till Mälarenergi AB och driver elnätsverksamhet i Västra Mälardalen. Företaget har 104 000 anslutna kunder och arbetar ständigt med att förädla elnätet för att säkerställa elleveranserna. Utöver elöverföring erbjuder Mälarenergi Elnät sina kunder entreprenad- och övriga tjänster inom mätning, drift, underhåll och anläggningsprojekt inom elkraft, främst i Mälardalsregionen. Bolaget har 150 anställda, omsätter ca 560 MSEK och har gjort investeringar i elnätet på ca 600 miljoner de senaste 5 åren.