Gå till innehållet
Meny

Mälarenergi AB söker Driftingenjör VA/ Miljöingenjör

Om arbetsplatsen

Vi är idag en grupp på 13 personer som arbetar med förebyggande underhåll inom både värme och vatten och det blir en del avhjälpande underhåll också. Jag som chef är mån om att du som ny medarbetare får rätt förutsättningar för arbetet. Vi arbetar tillsammans trots att alla ansvarar självständigt för sitt område. Därför söker jag dig som är intresserad av eget ansvar och som vill utvecklas inom VA. 

Dina arbetsuppgifter

Som ingenjör hos osskommer du bland annat att arbeta med planering och uppföljning av underhåll. Du kommer även att övervaka status på dagvatten, diken och dammar. Med hjälp av dina kollegor och entreprenörer kollar ni på dammarna, ritningar, mäter in och därefter genomför du som en uppföljning av skötselprogram. En del av arbetet genomförs ute i fält. Vi arbetar i VABAS samt TRIMBLE som är våra nätinformationssystem. Eftersom avdelningen ansvarar för driften på både fjärrvärmenätet och VA-näten kommer även visst arbete inom fjärrvärme att ingå i tjänsten. Du kommer att stötta din kollega som arbetar med planering av underhåll för fjärrvärme.

Vi inom Mälarenergi är måna om att ständigt utvecklas och förbättras och delar gärna med oss av idéer och förslag inom organisationen, vilket vi även hoppas att du gör.

Din profil

Vi söker dig som är ingenjör och har högskoleutbildning inom miljö, VA eller motsvarande. Du har goda datakunskaper, B-körkort och god kännedom om miljö och vatten. Vi ser att du kan komma direkt från skolan och har intresset av lära dig mer inom VA. Meriterande om du har arbetat  med VA.
 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Viktigt för oss är att du positiv och är intresserad av att arbeta med teknik och miljö i samverkan med andra. Som person är du noggrann, strukturerad, mål- och resultatorienterad och har förmågan att färdigställa påbörjade arbeten. Du tycker om att ha ett varierande arbete och trivs både när du får komma ut i fält och när du sitter på kontoret. Ytterligare egenskaper vi värdesätter hos dig är att du är nyfiken på ny kunskap och gillar problemlösning.

Du identifierar dig med våra värderingar Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Besök gärna Jobba i Västerås på Jobba i Västerås, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2019-09-15

Kontakt

Ida Pettersson
Enhetschef - Distributionsnät Förebyggande Underhåll
021-395410


Om Mälarenergi AB

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi 750 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.

Vår affärsidé
Vi skapar förutsättningar för ett bekvämt liv och tillväxt i Mälardalen genom att erbjuda människor hållbar och trygg infraservice dygnets alla timmar.

Vår vision
Alla trivs och utvecklas i ett livskraftigt Mälardalen.

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och har viljan och potentialen att utvecklas med Mälarenergi.