Gå till innehållet
Meny

Mälarenergi AB söker Kundrådgivare

Om arbetsplatsen

På Mälarenergis Kundcenter arbetar 25 st medarbetare. Vårt uppdrag är att ge bästa möjliga service till Mälarenergis företags- och privatkunder för att stärka koncerns varumärke och bidra till ökad kundnöjdhet. Vi besvarar bl.a. frågor om fakturor, betalningar och tar emot flyttanmälningar. Vidare erbjuder vi Mälarenergis produkter och tjänster till våra kunder. I uppdraget ingår även administrationsarbete i Mälarenergis processer. Den främsta kontakten med kunderna sker via telefon men vi arbetar även med chatt, sociala medier och tar emot kundbesök.

Dina arbetsuppgifter

Som kundrådgivare hos oss kommer du att arbeta med försäljning av Mälarenergis produkter och tjänster, besvara inkommande kundärenden per telefon, personliga möten med kunder i receptionen, administrativt arbete samt med Mälarenergis sociala medier. Placeringsort är Västerås.

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av kundservice i ett kundcenter, där du har arbetat med telefonen som verktyg samt haft administrativa arbetsuppgifter. Du har gymnasial utbildning och goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är mycket meriterande. Du har mycket god datorvana och ett allmänt tekniskt intresse. Vi ser gärna att du har arbetat i LIME alternativt liknande ärendehanteringssystem. Meriterande om du har erfarenhet från energibranschen och har arbetat med liknande kundfrågor sedan innan. Du är van och trivs med att arbeta i team tillsammans med kollegor i en dynamisk miljö. 

För att trivas i rollen så tycker du om ett varierat arbete där du är vår första kontakt med kunden. Som person är du ansvarsfull och det är självklart för dig att bidra i arbetet framåt och ta egna initiativ. Du förstår betydelsen av ett professionellt och servicemedvetet bemötande både vid samtal i telefon samt vid personliga besök.

Du identifierar dig med våra värderingar, Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

Övrigt

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Besök gärna Jobba i Västerås på Jobba i Västerås, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2019-12-11

Kontakt

Annette Andersson
Avdelningschef - Marknad Kundcenter
021-39 50 56


Om Mälarenergi AB

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi över 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.

Vår affärsidé
Vi skapar förutsättningar för ett bekvämt liv och tillväxt i Mälardalen genom att erbjuda människor hållbar och trygg infraservice dygnets alla timmar.

Vår vision
Alla trivs och utvecklas i ett livskraftigt Mälardalen.

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och har viljan och potentialen att utvecklas med Mälarenergi.