Gå till innehållet
Meny

Mälarenergi AB söker Projektledare till enheten Digital Marknadsföring

Om arbetsplatsen

Digital marknadsföring är en av fyra enheter inom avdelningen Kund och Marknadsföring. Övriga enheter är Kommunikation, Kundsupport och Kundadministration.

Enheten Digital Marknadsförings huvudsakliga uppdrag är att utveckla vår datadrivna marknadsföring samt att upprätthålla ett attraktivt digitalt kundgränssnitt. Till enheten söker vi nu en Projektledare med god förståelse för kundupplevelser och kundvärde. 

Dina arbetsuppgifter

Som Projektledare på enheten Digital Marknadsföring arbetar du enligt scrum i agila webb och systemutvecklingsprojekt. Du samarbetar tätt med kollegor inom Mälarenergi samt team av utvecklare. Du leder projekten från behovsanalys, förstudie och projektplanering till utveckling, tester samt implementering – med kontinuerlig uppföljning. Projekten berör både utvecklings- och integrationsprojekt för frontend och backend inom flertalet system samt mot tredjepartslevantörer. Du ansvarar även för att tillsammans med dina kollegor utveckla Mälarenergis arbete med datadriven marknadsföring.

Din profil

Vi söker dig som har akademisk utbildning och erfarenhet av att driva projekt inom digital utveckling. Vi ser att du har erfarenhet av arbete med konverteringsoptimering och UX och har du erfarenhet av datadriven marknadsföring till B2B och B2C är det meriterande. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Som är person är du självgående samtidigt som du har lätt för att samarbeta med andra, både inom som utanför organisationen. Med din erfarenhet så har du förmågan att arbeta proaktivt och du har lätt att omsätta verksamhetens behov till lösningsförslag. Du tar hjälp av rätt resurser i projekten och har vana av att leda olika kompetenser. Vidare ser vi att du är kundorienterad, engagerad, kvalitetsmedveten och målinriktad. 

Du identifierar dig med våra värderingar, Vi vill Framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

Vi kommer att börja arbeta aktivt med ansökningarna efter sista ansökningsdag.

Trevlig sommar!

Övrigt

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Vid en anställning inom Mälarenergi som är placerad i säkerhetsklass 2, är det krav på svenskt medborgarskap. Personer som har dubbelt medborgarskap räknas som svenska medborgare om det ena medborgarskapet är svenskt.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Besök gärna Jobba i Västerås på Jobba i Västerås, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2020-08-09

Kontakt

Helene Malmgren
Avdelningschef - Elhandel Försäljning & Marknad
021-395113


Om Mälarenergi AB

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi över 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.

Vår affärsidé
Vi skapar förutsättningar för ett bekvämt liv och tillväxt i Mälardalen genom att erbjuda människor hållbar och trygg infraservice dygnets alla timmar.

Vår vision
Alla trivs och utvecklas i ett livskraftigt Mälardalen.

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och har viljan och potentialen att utvecklas med Mälarenergi.