Gå till innehållet
Meny

Mälarenergi AB söker Verksamhetsutvecklare för koncernens kvalitets- och processarbete

I och med nya krav, förändringar i samhället och en digitalisering utan dess like så behöver vi också säkerställa att vi arbetar på bästa sätt för att i slutändan kunna leverera till våra kunder. Därför söker vi dig som vill driva och utveckla koncernens kvalitets- och processarbete. Är det du?

Om arbetsplatsen

Koncernstab Strategi har som uppdrag att bistå koncern-VD och koncernledning med kvalificerade kompetenser inom områdena, strategi, hållbarhetsfrågor, affärsutveckling samt verksamhetsutveckling inom kvalitets- och processområdet.

Dina arbetsuppgifter

Som verksamhetsutvecklare kommer du att ansvara för att leda, driva och utveckla koncernens kvalitets- och processarbete. Du kommer att arbeta nära verksamheten och i ett tätt samarbete med chefer, processägare, IT, processledare, processteam och kvalitetssamordnare för att fånga upp behoven som finns och även säkerställa att vi gör det vi sagt att vi ska göra. 

Mälarenergi har sedan tidigare ett certifierat miljö- och arbetsmiljöledningssystem (ISO 14001 och OHSAS 18001/ISO 45000). Kvalitetsledningsarbetet ska integreras med dessa vilket ska ske i nära samverkan med ansvariga för dessa system; hållbarhetschef, säkerhetschef och koncernens arbetsmiljöingenjör.

Vidare innebär din roll att

  • Ansvara för koncernens kvalitets- och processarbete 
  • Säkerställa att standarden ISO9001 efterlevs
  • Ansvara för samordning mot organisationens kvalitetssamordnare/-utvecklare
  • Ansvara för utveckling och förvaltning av koncerngemensamma metoder, verktyg och dokumentation för kvalitets- och processarbetet
  • Ansvara för planering och genomförande av revisioner inom kvalitets-/processområdet, genomförs tillsammans med ansvarig för övriga ledningssystem
  • Ansvara för att genomföra utbildningar inom kvalitets- och processområdet

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning. Du har erfarenhet och har arbetat med processer och kvalitet inom likvärdig organisation. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift, B-körkort och goda datakunskaper är ett krav. Vidare ser vi det som starkt meriterande om du tidigare har drivit ett implementeringsprojekt, har kvalitetsutbildning inom ISO9001. Likväl är det meriterande om du tidigare har arbetat som projektledare.

För att lyckas i din roll är det viktigt att du har förmåga att växla mellan helhetssyn och detaljer. Du förväntas ta egna initiativ utifrån din förmåga att se vad som behöver förändras och utvecklas för att säkra fortsatt tillväxt. Du har en god analytisk förmåga, nyttjar tiden effektivt, planerar och kan prioritera. Du ser möjligheter till utveckling och arbetar med ständiga förbättringar. Du ser till att ta den hjälpen du behöver och trivs i samarbetet med andra likväl som du kan arbeta självständig. 

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Besök gärna Jobba i Västerås på Jobba i Västerås, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2019-09-15

Kontakt

Eva Söderberg
Strategichef
021-39 52 13


Om Mälarenergi AB

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi 750 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.

Vår affärsidé
Vi skapar förutsättningar för ett bekvämt liv och tillväxt i Mälardalen genom att erbjuda människor hållbar och trygg infraservice dygnets alla timmar.

Vår vision
Alla trivs och utvecklas i ett livskraftigt Mälardalen.

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och har viljan och potentialen att utvecklas med Mälarenergi.