Gå till innehållet
Meny

Mälarenergi AB söker Vikarierande Projektledare digital utveckling till AO Elhandel

Om arbetsplatsen

Försäljning och marknad, är en avdelning inom affärsområde Elhandel. Elhandel säljer el till företag och privatpersoner både lokalt och över hela Sverige. Vi erbjuder våra 135 000 kunder el från vatten- vind- och solkraft. Försäljning och marknad består i dag av tolv personer där marknadsföring och försäljning arbetar tillsammans för att utveckla vår elhandelsaffär. Vi söker nu en Projektledare digital utveckling för ett föräldrarvikariat på minst 12 månader. 

Dina arbetsuppgifter
Som Projektledare för digital utveckling arbetar du enligt scrum i agila webb och systemutvecklingsprojekt. Du samarbetar tätt med kollegor inom Mälarenergi samt team av utvecklare för att utveckla vår försäljning och öka kundvärdet för befintliga kunder. Du leder projekten självständigt från behovsanalys, förstudie och projektplanering till utveckling, tester samt implementering – med kontinuerlig uppföljning gentemot plan, budget och mål. Projekten berör både utvecklings- och integrationsprojekt för frontend och backend inom flertalet system samt mot tredjepartslevantörer.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att driva projekt inom digital utveckling och har ett starkt driv för digital försäljning, genom konverteringsoptimering och UX. Du har lätt för att samarbeta med andra, både inom och utanför organisationen, och kan leda projekt med olika kompetenser. Du är självgående och har lätt att omsätta verksamhetens behov till lösningsförslag och leda dessa från förstudie till färdig lösning. För att lyckas i rollen ser vi att du har ett helhetsperspektiv och arbetar kundorienterat. Erfarenhet av arbete i Jira är meriterande.

Du identifierar dig med våra värderingar, Vi vill Framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

I denna rekryteringsprocess hanterar vi ansökningarna löpande. 

Övrigt

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Vid en anställning inom Mälarenergi som är placerad i säkerhetsklass 2, är det krav på svenskt medborgarskap. Personer som har dubbelt medborgarskap räknas som svenska medborgare om det ena medborgarskapet är svenskt.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Besök gärna Jobba i Västerås på Jobba i Västerås, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Vikariat
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2020-01-22


Om Mälarenergi AB

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi över 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.

Vår affärsidé
Vi skapar förutsättningar för ett bekvämt liv och tillväxt i Mälardalen genom att erbjuda människor hållbar och trygg infraservice dygnets alla timmar.

Vår vision
Alla trivs och utvecklas i ett livskraftigt Mälardalen.

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och har viljan och potentialen att utvecklas med Mälarenergi.