Gå till innehållet
Meny

Mälarenergi Elnät AB söker Distributionselektriker

Vi söker vardagshjältar! Vi söker dig som vill göra skillnad i samhället! Du som ser till att din familj, dina grannar, ja hela Västra Mälardalen får el. Du som tillsammans med dina kollegor ser till att göra vardagen lite lättare för oss alla.

Om arbetsplatsen

Vi behöver utöka med distributionselektriker till Elnät AB Service i både Köping och Västerås. Vi söker dig som alltid sätter kunden i fokus och som vill vara med och bygga vidare på sammanhållningen som vi känner i vår grupp. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. Vi satsar hårt på att utföra våra uppdrag på ett säkert sätt, det är inget som kan ifrågasättas på något vis. 

Arbetsuppgifter

Här får du arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter inom distributionsnät t.ex. ny och ombyggnation, hög och lågspänning, både linje och kabel, drift och underhåll, reparationer samt ArbeteMedSpännings (AMS)-arbeten. Det viktigt att du trivs med ett fysiskt krävande arbete men även att du trivs med höga höjder när såväl arbetet kräver. Du kommer även vara i kontakt med mycket människor och därför är det också viktigt att du är serviceinriktad och kan bemöta kunder på ett bra sätt.

I rollen utgår du från vårt kontor i Köping alternativt Västerås och arbetar fritt under ansvar med inkommande uppdrag inom regionen. 

Du kan komma att ingå i enhetens beredskapsorganisation. Där det idag är organiserat så att den delas upp på 7 beredskapslag om 2 man i Köping och lika i Västerås. Dessa lag har beredskap var sjunde vecka. Det innebär att vi inte har någon enmansberedskap. 

Så ta chansen och sök ett arbete hos en bra arbetsgivare på en trygg arbetsplats med trevliga arbetskamrater. Vänligen skriv vilken av orterna som intresserar dig i ansökan. 

Din profil

Du som söker har 3-årig utbildning inom elkraftteknik med inriktning montör eller motsvarande. Det är mycket meriterande med arbetslivserfarenhet som distributionselektriker. Dina datakunskaper är goda. Krav på B körkort och BE körkort är meriterande. För att lyckas i rollen så är du en lagspelare som alltid ser till gruppens bästa. Du tar ansvar för ditt arbete, är initiativtagande och ser alltid till att utföra ditt arbete på ett säkert och kvalitativt sätt. Vidare så ser vi att du är kommunikativ och har en god serviceförmåga och ser till kundens bästa i alla lägen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Du identifierar dig med våra värderingar Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss. 

Vi kommer att börja arbeta med rekryteringen efter sista ansökningsdag. 

Trevlig sommar!

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten. 

Besök gärna Jobba i Västerås på Jobba i Västerås, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer: Jobba hos Mälarenergi AB

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2019-08-18

Kontakt

Mikael Alfredsson
Enhetschef - Elnät Service & Entreprenad - Service Köping
0221-295 89

Mälarenergi Elnät AB är ett dotterbolag till Mälarenergi AB och driver elnätsverksamhet i Västra Mälardalen. Företaget har 104 000 anslutna kunder och arbetar ständigt med att förädla elnätet för att säkerställa elleveranserna. Utöver elöverföring erbjuder Mälarenergi Elnät sina kunder entreprenad- och övriga tjänster inom mätning, drift, underhåll och anläggningsprojekt inom elkraft, främst i Mälardalsregionen. Bolaget har 165 anställda, omsätter ca 560 MSEK och har gjort investeringar i elnätet på ca 600 miljoner de senaste 5 åren.