Gå till innehållet

Mälarenergi Elnät söker Distributionselektriker till Västerås och Köping

Arbetsuppgifter

Tjänsten som tekniker/distributionselektriker/montör kan omfatta alla förekommande arbetsuppgifter inom distributionsnät t.ex. ny och ombyggnation, hög och lågspänning, både linje och kabel, drift och underhåll, reparationer samt ArbeteMedSpännings (AMS)-arbeten.

Du kommer arbeta i team med andra distributionselektriker, beredare/projektörer, byggledare samt projektledare. Vi är ett gott team som har kul på jobbet och och ser därför positivt på om du bidrar till det. Du skall trivas med att ha ett fritt arbete där större delen av arbetstiden är förlagd ute i fält och med säkerhet i fokus.

Du kan komma att ingå i enhetens beredskapsorganisation. Där det idag är organiserat så att den delas upp på 7 beredskapslag om 2 man i Köping och lika i Västerås. Dessa lag har beredskap var sjunde vecka. Det innebär att vi inte har någon enmansberedskap.

Vem är du?

Vi söker dig med el-teknisk linje från gymnasiet, eftergymnasial utbildning eller relevant arbetsbakgrund. Erfarenhet av att arbeta inom distributionsnät/linjemontage är meriterande.

Hos oss är säkerheten alltid nummer ett, vi tror därför att detta är en självklarhet även för dig. B-körkort samt goda kunskaper i svenska är ett krav för tjänsten. Det är meriterande om du har ESA-utbildning, intyg för Heta Arbeten, Arbete på väg eller EBR kompetens.

Din sociala kompetens och samarbetsförmåga bidrar i dina dagliga kontakter i teamet, med kunder, kollegor och underentreprenörer. Du utför ditt arbete i fält med driv, god planering och känsla för helheten. Vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Vad kan Mälarenergi Elnät erbjuda dig?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% hos Mälarenergi Elnät AB. Bolaget har kollektivavtal och friskvårdsbidrag, gym, arbetstidskonto, fri parkering mm.
Arbetstiderna är mellan kl 07.00 - 15.30 med möjlighet till flex.

I rollen så utgår du från vårt kontor antingen i Västerås eller Köping och arbetar fritt under ansvar med inkommande uppdrag inom regionen.

Så ta chansen och sök ett arbete hos en bra arbetsgivare på en trygg arbetsplats med trevliga arbetskamrater där du får göra skillnad på riktigt!

Hur söker jag jobbet?

I denna rekrytering samarbetar Mälarenergi Elnät med Jefferson Wells. 

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Har du frågor ang tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carina Riström på carina.ristrom@jeffersonwells.se

Övrigt

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Läs mer: Karriär och utveckling hos Mälarenergi koncernen

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2023-03-24

Kontakt

Jon Ericsson
Enhetsschef
0766953586

Mälarenergi Elnät AB är ett dotterbolag till Mälarenergi AB och driver elnätsverksamhet i Västra Mälardalen. Företaget har 104 000 anslutna kunder och arbetar ständigt med att förädla elnätet för att säkerställa elleveranserna. Utöver elöverföring erbjuder Mälarenergi Elnät sina kunder entreprenad- och övriga tjänster inom mätning, drift, underhåll och anläggningsprojekt inom elkraft, främst i Mälardalsregionen. Bolaget har 150 anställda, omsätter ca 560 MSEK och har gjort investeringar i elnätet på ca 600 miljoner de senaste 5 åren.