Gå till innehållet
Meny

Mälarenergi söker 4 Kundrådgivare

Vi söker nu 4 säljande Kundrådgivare till vårt team.

 

Om Arbetsplatsen

Som en del av Mälarenergis Kundsupport kommer du att tillhandahålla professionell och enkel service till våra kunder. Vårt uppdrag är att dels besvara inkommande och utgående kundärenden bland annat per telefon, mail, personliga möten samt via Mälarenergis sociala medier. Vi är ansiktet utåt mot våra kunder och en viktig del i att ge våra kunder den bästa kundupplevelen.

 

Arbetsuppgifter

I den här tjänsten söker vi 4 kundrådgivare som ska arbeta med utgående kundservice och försäljning.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Arbeta med försäljning, marknadsföring av Mälarenergis produkter och tjänster via telefon, chatt mm
• Arbeta med kundvård och verka för att utveckla långsiktiga och lönsamma kundrelationer
• Ansvara för att i samtliga kundkontakter bidra till att skapa en god kundupplevelse
• Ta ansvar för att arbeta för att uppnå dina och gruppens budget och mål
• Med utgångspunkt från våra kunders och potentiella kunders behov, arbeta aktivt för förbättringar och förenklingar av våra kundnära processer för att bidra till en ökad kundnöjdhet och försäljning
• Samarbeta tätt med övriga kollegor på Mälarenergi för att skapa en bra kundupplevelse och ökad försäljning
• Omvärldsbevaka och ansvara för att den egna kompetensen inom området utvecklas

Din profil

Vi söker dig som trivs och motiveras av att arbeta med försäljning och skapa bra kundupplevelser. Som person har du lätt för att kommunicera med människor och att uttrycka dig på ett korrekt och professionellt sätt. Du förstår betydelsen av ett affärsmässigt och servicemedvetet bemötande både vid samtal i telefon samt vid personliga besök. I det ingår att du är lyhörd för kunders behov och att du har förmågan att utveckla våra affärer. Du trivs att arbeta i team och tar gärna initiativ och arbetar proaktivt för att identifiera förbättringar i arbetssätt som i sin tur kan leda till ökad kundnöjdhet.

Vi ser att du har en gymnasial utbildning i grunden samt erfarenhet av uppsökande försäljning. Vidare ser vi att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt goda datakunskaper.

Du identifierar dig med våra värderingar, Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

 

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Läs mer: Karriär och utveckling hos Mälarenergi AB

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2021-08-08


Om Mälarenergi AB

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi över 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.