Gå till innehållet
Meny

Mälarenergi söker Drifttekniker läcksökare vatten till Distributionsnät

Om arbetsplatsen

Vi är idag en grupp på 13 personer som arbetar med förebyggande underhåll inom både värme och vatten och det blir en del avhjälpande underhåll också. Jag som chef är mån om att du som ny medarbetare får rätt förutsättningar för arbetet. Vi arbetar tillsammans trots att alla ansvarar självständigt för sitt område. Därför söker jag dig som är intresserad av eget ansvar och som ständigt vill utvecklas. 

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter blir i huvudsak att utföra planerad och akut läcksökning på Mälarenergis nät för dricksvatten samt ronderingar. I detta arbete är det en fördel att ha intresse för digitalisering och datasystem. I arbetsuppgifterna kan det även ingå att utföra akuta åtgärder tillsammans med övrig personal inom ledningsnätsdriften. Större delen av dina arbetsuppgifter utförs i fält, men den administrativa och planerande delen av ditt arbete utförs med hjälp av olika dataprogram på kontor.

Tjänsten innebär en del kundkontakter då det främst är dig kunderna pratar med om de upplever problem med sin vattenleverans.

Vi inom Mälarenergi är måna om att ständigt utvecklas och förbättras och delar gärna med oss av idéer och förslag inom organisationen, vilket vi även hoppas att du gör.

Din profil

Genomfört drifttekniker-, anläggnings- eller rörteknisk utbildning alternativt förvärvat kunskaper som kan anses vara relevanta eller jämförbara. Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom VA. B-körkort är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Viktigt för oss är att du positiv och är intresserad av att arbeta med teknik i samverkan med andra. Personliga egenskaper vi värderar särskilt högt är initiativkraft, samarbetsförmåga, noggrannhet, förmågan att lösa problem samt att du är systematisk. Du skall kunna arbeta självständigt men även i grupp.

Du identifierar dig med våra värderingar Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss. 

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Besök gärna Jobba i Västerås på Jobba i Västerås, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2019-09-22


Om Mälarenergi AB

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi 750 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.

Vår affärsidé
Vi skapar förutsättningar för ett bekvämt liv och tillväxt i Mälardalen genom att erbjuda människor hållbar och trygg infraservice dygnets alla timmar.

Vår vision
Alla trivs och utvecklas i ett livskraftigt Mälardalen.

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och har viljan och potentialen att utvecklas med Mälarenergi.