Gå till innehållet
Meny

Mälarenergi söker Enhetschef Kundanläggningar, AO Värme

Om arbetsplatsen

Avdelningen Marknad & Distribution på affärsområde Värme ansvarar för att kunderna ska få de fjärrvärme- och fjärrkylaleveranser som efterfrågas. Dygnet runt, under årets alla dagar. För att lyckas med det behöver respektive distributionsnät förnyas och analyseras kontinuerligt samtidigt som kundanläggninarna är rätt dimensionerade och injusterade. Inom enheten Kundanläggningar arbetar medarbetarna för att erbjuda kunderna service och beredskap med bästa tänkbara kundbemötande. Arbetsuppgifterna är varierande men handlar till stor del om felavhjälpning, rondering och övervakning av uppkopplade anläggningar.

Dina arbetsuppgifter

Som enhetschef kommer du att ansvara över 12 st drift- och energitekniker där du förväntas effektivisera verksamheten med målstyrning och nya initiativ. Du medverkar i avdelningens budgetuppföljning och i verksamhetens affärsutveckling där fokus kommer riktas mot en hög kundnärvaro. Arbetet innefattar även individ- och grupputveckling där en modern syn på ledarskap och med ett sunt förhållningssätt till arbetsmiljö premieras.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från energibranschen. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet av ledarskap. Har du dessutom erfarenhet från arbete med fjärrvärme- och fjärrkylacentraler så ser vi det som starkt meriterande. B-körkort är ett krav. Svenska i tal och skrift är ett krav. 
 
För att passa som enhetschef här på Mälarenergi ser vi att du har en stark initiativförmåga och vågar ta ansvar för att leda i förändring. Vidare är du flexibel och använder dina resurser på ett så effektivt sätt som möjligt med bra samarbetsförmåga.


Du identifierar dig med våra värderingar, Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss. 

Vi kommer att arbeta med ansökningarna efter sista ansökningsdag. 

Trevlig sommar!

 

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Besök gärna Jobba i Västerås på Jobba i Västerås, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2019-08-04

Kontakt

Henrik Näsström
Avdelningschef
021-395102


Om Mälarenergi AB

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi 750 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.

Vår affärsidé
Vi skapar förutsättningar för ett bekvämt liv och tillväxt i Mälardalen genom att erbjuda människor hållbar och trygg infraservice dygnets alla timmar.

Vår vision
Alla trivs och utvecklas i ett livskraftigt Mälardalen.

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och har viljan och potentialen att utvecklas med Mälarenergi.