Gå till innehållet
Meny

Mälarenergi söker Kundrådgivare till Kundsupport

Vi söker dig som vill och tycker om att skapa bra kundupplevelser.

Arbetsuppgifter

Som en del av Mälarenergis Kundsupport kommer du att tillhandahålla professionell och enkel service till våra kunder. Vi söker nu serviceinriktade Kundrådgivare till vårt team. Vårt uppdrag är att besvara inkommande kundärenden bland annat per telefon, mail, personliga möten samt via Mälarenergis sociala medier. Vi är ansiktet utåt mot våra kunder och en viktig del i att ge våra kunder den bästa kundupplevelen.

Din profil

Vi söker dig som trivs och motiveras av att arbeta med service och skapa bra kundupplevelser. Som person har du lätt för att kommunicera med människor och att uttrycka dig på ett korrekt och professionellt sätt. Du förstår betydelsen av ett professionellt och servicemedvetet bemötande både vid samtal i telefon samt vid personliga besök. I det ingår att du är lyhörd för kunders behov och att du har förmågan att utveckla våra kunders affärer. Du trivs att arbeta i team och tar gärna initiativ och arbetar proaktivt för att identifiera förbättringar i arbetssätt som i sin tur kan leda till ökad kundnöjdhet.

Du har gymnasial utbildning och erfarenhet av kundsupport och service. Vidare ser vi att du ha goda språkkunskaper i svenska och engelska i både i tal och skrift samt goda datakunskaper. 

Du identifierar dig med våra värderingar, Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

Vi kommer att börja arbeta aktivt med ansökningarna efter sista ansökningsdag.

Trevlig sommar!

Övrigt

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Vid en anställning inom Mälarenergi som är placerad i säkerhetsklass 2, är det krav på svenskt medborgarskap. Personer som har dubbelt medborgarskap räknas som svenska medborgare om det ena medborgarskapet är svenskt.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Besök gärna Jobba i Västerås på Jobba i Västerås, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Läs mer: Jobba hos Mälarenergi AB

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2020-08-09

Kontakt

Helene Malmgren
Avdelningschef - Elhandel Försäljning & Marknad
021-395113


Om Mälarenergi AB

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi över 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.

Vår affärsidé
Vi skapar förutsättningar för ett bekvämt liv och tillväxt i Mälardalen genom att erbjuda människor hållbar och trygg infraservice dygnets alla timmar.

Vår vision
Alla trivs och utvecklas i ett livskraftigt Mälardalen.

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och har viljan och potentialen att utvecklas med Mälarenergi.