Gå till innehållet

Mälarenergi Vatten AB söker 2 VA-ingenjörer anslutning

Vi på Mälarenergi gör skillnad på riktigt och lever efter våra värderingar - Vi vill framåt, vi är modiga och vi bryr oss. Hos oss erbjuds du en välkomnande arbetsplats med goda möjligheter till utveckling och karriär. Vi erbjuder en arbetsplats värd att resa till samtidigt som vi skapar möjligheter till en flexibel arbetsplats som främjar balansen i livet och skapar goda möjligheter till effektivt resursutnyttjande.

Om arbetsplatsen

Mälarenergi Vatten AB är ett nybildat dotterbolag inom Mälarenergikoncernen med ansvar för produktion och distribution av dricksvatten samt avloppsvattenhantering i Västerås, Hallstahammar och Surahammars kommuner. Vi utför drift, planering och utveckling av anläggningar och nät, exploatering samt projektgenomföranden i de tre kommunerna.

Du kommer att tillhöra enheten Exploatering & planering som ingår bolagets Utvecklingsavdelning. Du ingår i en grupp som leds av en teamledare. Du utgår från vårt huvudkontor men är även ute och träffar våra kunder och arbetar nära andra delar i bolaget.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innefattar arbete med anslutningar till vatten och avlopp samt utredningar och kundfrågor i bolagets tre kommuner. Du hanterar ärenden från början till slut, kundkontakter, dagvattenfrågor, platsbesök, beställer anslutningar, förmedlar förbindelsepunkter och fakturerar. Dina ärenden kan vara allt från enstaka villor till flerbostadshus och industrier. Du arbetar nära kunderna och hjälper dem med teknisk kompetens och säkerställer att de får rätt information. Du arbetar även i nära samarbete med övriga medarbetare inom enheten som bland annat ansvarar för VA-ledningsnäten, dagvatten- och exploateringsfrågor. Du kommer också att svara på remisser och medverka vid informationsmöten. I tjänsten ingår mycket kontakter, både internt, med kunder och entreprenörer liksom kommunernas olika förvaltningar.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot miljö och vatten, samhällsbyggnadsteknik eller liknande. Svenska i tal och skrift och goda datakunskaper är ett krav liksom B-körkort.

För att lyckas i rollen så ser vi att du är en utåtriktad och social person som lätt anpassar dig till nya miljöer. Då arbetet innebär många kontakter är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är självklart för dig att alltid ge bästa service till kunden och du har vilja och förmåga att hitta lösningar. Du tar initiativ och driver ditt arbete framåt genom att ha en god organisationsförmåga, vara noggrann och har lätt att samarbeta. Det är meriterande med kompetens av dagvattenfrågor som tex att kunna bedöma och följa upp fördröjningsåtgärder. Du drivs av att medverka till ett hållbart samhälle.

Urval och intervjuer kommer ske efter att annonsen har stängt!

Trevlig sommar och semester!

Övrigt

Det är vi på Mälarenergi som förser dig med allt det där som gör livet bekvämt; el, värme, vatten och fiber. Dygnet runt, året runt. Tillsammans gör vi skillnad - för miljön och samhället. För att vi bryr oss om framtiden!

Vårt fokus är att leverera hållbar infraservice och att bidra till vårt samhälle, och vi gör det på ett så hållbart sätt som möjligt genom att ta utgångspunkt hos kunden i allt vi gör.

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är  säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.


Läs mer: Karriär och utveckling hos Mälarenergi AB.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2022-08-21

Kontakt

Gustav Myhrman
Enhetschef - Utveckling Exploatering och Planering
021-39 91 55

Mälarenergi Vatten AB är ett nybildat dotterbolag inom Mälarenergikoncernen med ansvar för produktion och distribution av dricksvatten jämte avloppsvattenhantering i Västerås, Hallstahammar och Surahammars kommuner. Vi utför drift, underhåll och utveckling av anläggningar och nät, exploatering samt projektgenomföranden i de tre kommunerna.