Gå till innehållet

Mälarenergi Vatten AB söker Drifttekniker till Avhjälpande underhåll

Trivs du i ett aktivt arbete och vill ha variation då kan tjänsten som Drifttekniker vara något för dig!

Om arbetsplatsen

På Mälarenergi brukar vi säga att det börjar hos dig! Medarbetare som mår bra kan också prestera därefter. Vi tycker det ska vara lika bra för hälsan som karriären att jobba hos oss. Därför erbjuder vi en säker och sund arbetsplats med trygga arbetsvillkor där alla medarbetare får möjlighet att utvecklas.

Vatten Distribution planerar och prioriterar drift- och underhållsinsatser i distributionsnäten för VA i Hallstahammar, Surahammar och Västerås. Avdelningen består av tre enheter (Förebyggande, avhjälpande och drift).

Dina arbetsuppgifter

Nu söker enheten Avhjälpande underhåll en ansvarsfull drifttekniker som ska arbeta med allmänna arbetsuppgifter kring avhjälpande underhåll inom Vatten och Avlopp. Tyngdpunkten ligger på reparationer, rörläggning och schaktning. Viss administration förekommer i arbetet.

Vi har även ett tätt samarbete med övriga enheter inom avdelningen och hjälps åt när behov uppstår. Därav kan även drift och förebyggande arbeten bli aktuellt. Våra jobb sker ute på vägarna och det är av största vikt att vi arbetar säkert och följer de regler och processer som gäller.

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. B-körkort, god datavana och Svenska i tal och skrift är ett krav. Truck- lastmaskinskort, BEC-kort, erfarenhet av nätinformationssystemet Vabas/VA banken, affärssystemet IFS eller liknande system och vatten/ avlopp är meriterande. 

För att trivas i rollen som drifttekniker på Distribution/ Avhjälpande underhåll ska du tycka om ett varierande arbete och vilja ta stort ansvar. Du håller ordning och reda och arbetar på ett systematiskt sätt. Du är även kommunikativ, har lätt för att samarbete och inger stort förtroende. Vidare så ser vi att du är händig och du räds inte för att bli smutsig under en arbetsdag. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du identifierar dig med våra värderingar Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss. 

Övrigt

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Läs mer: Karriär och utveckling

 

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2022-10-02

Kontakt

Ann-Charlotte Arnell
Enhetschef - Distributionsnät Avhjälpande underhåll
021-395124

Mälarenergi Vatten AB är ett nybildat dotterbolag inom Mälarenergikoncernen med ansvar för produktion och distribution av dricksvatten jämte avloppsvattenhantering i Västerås, Hallstahammar och Surahammars kommuner. Vi utför drift, underhåll och utveckling av anläggningar och nät, exploatering samt projektgenomföranden i de tre kommunerna.