Gå till innehållet

Mälarenergi Vatten söker två Projektörer VA

Om arbetsplatsen

Den enhet som du kommer att tillhöra är Utveckling Projekt. Enheten består av 15 medarbetare som arbetar med VA-projekt. Enheten utför projektering, projektledning och byggledning. Som medarbetare på enheten välkomnas du till ett både mål- och lösningsfokuserat gäng. Tillsammans med dina kollegor kommer du att få utveckla infraservicetjänster avseende VA i en region som vill växa både hållbart och medvetet.

 

Arbetsuppgifter

Vi har stora exploateringsprojekt och utmanande förnyelseuppdrag framför oss. Därför behöver vi säkra våra resurser inom projektering med inriktning på vatten- och avlopp, VA.

Som projektör på enhet Projekt ansvarar du för att driva och lösa alla projekteringsfrågor i projekten. Detta innebär bland annat att göra förundersökningar, remisshantering, göra materialval, dimensionera, upprätta ritningar och kalkyler samt ta fram övriga nödvändiga tekniska dokument och handlingar. Vidare hjälper du projektledaren med delar av förfrågningsunderlaget till entreprenadupphandlingar samt tidsplanering och kostnadsuppföljning. Beroende på dina förutsättningar och intresse för vidare utveckling ser vi gärna att du fördjupar dig inom projektering eller stegvis utvecklas mot att bli projektledare hos oss. I så fall arbetar du mot detta mål tillsammans med din chef och dina kollegor genom din individuella utvecklingsplan.

Din profil

Du som söker har relevant utbildning med inriktning inom VA-teknik, samhällsbyggnadsteknik, bygg och anläggning eller motsvarande. Vidare har du god datakunskap och vilja och förmåga att lära dig nya system. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och att du driver projekten inom dess ramar från start till mål på ett metodiskt sätt genom regelbundna uppföljningar och klok planering. Personliga kompetenser som efterfrågas är att du är lyhörd, engagerad och att du rådfrågar vid behov samt kommunicerar proaktivt. Du utnyttjar tiden effektivt, identifierar och organiserar de resurser som behövs för att utföra uppgifter mot uppsatta mål i dina projekt.

Du identifierar dig med våra värderingar Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss. 

Övrigt

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsbedömning kommer genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Läs mer: Karriär och utveckling hos Mälarenergi AB

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2022-12-06

Kontakt

Jan Nordin
Enhetschef Projekt
021-39 77 53

Mälarenergi Vatten AB är ett nybildat dotterbolag inom Mälarenergikoncernen med ansvar för produktion och distribution av dricksvatten jämte avloppsvattenhantering i Västerås, Hallstahammar och Surahammars kommuner. Vi utför drift, underhåll och utveckling av anläggningar och nät, exploatering samt projektgenomföranden i de tre kommunerna.