Gå till innehållet

Marketing Automationspecialist till Mälarenergi

Om arbetsplatsen

Vill du vara del av ett team som arbetar för att ta Mälarenergis digitala kundupplevelse till nya höjder? Vill du verka för ett mer hållbart samhälle och tror du också att nyckeln till framgång när svåra problem ska lösas stavas inkludering, samarbete och mod. Då ska du söka jobb hos oss! 

Som ett led i Mälarenergis fokus framöver satsar vi nu stort på att utveckla vår förmåga kopplat till vårt Digitala Kundmöte. För att lyckas med detta behöver vi ta flera viktiga kliv. Vi söker nu Marketing Automationspecialister som vill bidra till samhällsviktig utveckling tillsammans med både kunder och kollegor. Vi arbetar efter devisen att vi utforskar och utvecklar tillsammans, och precis lika viktigt är att vi lär tillsammans.

Dina arbetsuppgifter

Som Marketing Automationspecialist är ditt uppdrag att tillsammans med ditt team, utveckla Mälarenergis datadrivna och proaktiva kunddialog. Fokus är att skapa förutsättningar för, och bidra till kundvärde och att genom det utveckla Mälarenergis affärer.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Skapa och optimera flöden för automatiserad kunddialog
  • Sätta upp och driva automatiserade flöden och kampanjer
  • Arbeta med urval och segment
  • Övervaka, följa upp och rapportera resultat för våra riktade dialoger/kampanjer
  • Säkerställa leverans och fokus mot uppsatta mål

För att du ska trivas hos oss är det viktigt att du vill verka i en kontext där du och dina kollegor bidrar till att skapa förutsättningar framåt. Du bidrar med dina erfarenheter och kunskaper så att vi alla kan växa tillsammans.

Din Profil

Du har en passion för kunddriven utveckling och förbättring. Du har ett stort intresse för de möjligheter som teknikutvecklingen ger och du tar del av nya metoder och angreppssätt. Det faller dig naturligt då du är nyfiken och ständigt vill lära nytt och utvecklas.

Vi ser gärna att du är en erfaren Marketing Automationspecialist. Du har fallenhet att lösa komplexa problem tillsammans med ditt team och du besitter stor empati tillsammans med en kund- och datadriven förmåga. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i Simplify, har arbetat teambaserat tillsammans med olika kompetenser ser vi det som ett stort plus.

Vi uppskattar kreativa problemlösare som inte är rädda att testa nya saker med förbehållet att det går fel. Det är i görandet som vi lär oss och utvecklas och vi ser fram emot att lära oss med dig! 

 

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2023-04-14

Kontakt

Helene Malmgren
Avdelningschef, Marknad & Försäljning
076-695 16 77


Om Mälarenergi AB

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi över 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.