Gå till innehållet
Meny

Projektledare inom VA till Distributionsnät

Beskrivning arbetsplatsen

Den enhet som du kommer att tillhöra är Distributionsnät Projekt. Enheten består av 16 medarbetare som arbetar med värme- och VA-projekt. Enheten utför projektering, projektledning och byggledning. Som medarbetare på enheten välkomnas du till ett både mål- och lösningsfokuserat gäng. Tillsammans med dina kollegor kommer du att få utveckla infraservicetjänster avseende VA i ett Västerås som vill växa både hållbart och medvetet.

Dina arbetsuppgifter

Här kommer du att jobba på en avdelning där arbetet består av att driva och genomföra investeringsprojekt kopplade till Mälarenergis VA-nät och processanläggningar.


Dina arbetsuppgifter är att självständigt driva såväl stora som små investeringsprojekt mot dess mål, du kommer att ha flera pågående parallella projekt igång. Du är med och påverkar utförande, såsom förundersökningar, remisshantering, tillståndsärenden, kostnadskalkyler, upprättande av förfrågningsunderlag samt övriga tekniska dokument och handlingar, tar fram tidplan och lägger budget. Till din hjälp har du i varje projekt en projektgrupp bestående av t.ex. uppdragsgivare, projektörer, driftpersonal, byggledare, inköp mm.

Din profil

Du som söker har relevant utbildning med inriktning inom VA-teknik, samhällsbyggnadsteknik, bygg och anläggning eller motsvarande som vi bedömer passande. För tjänsten ser vi att det är viktigast att du har kompetens inom VA-frågor. Erfarenhet av att leda projekt är meriterande för tjänsten. Behöver du utveckla din erfarenhet av att leda projekt så gör du detta stegvis tillsammans med chef och kollegor genom din individuella utvecklingsplan. Vidare har du god datakunskap och vilja och förmåga att lära dig nya system. B-körkort är ett krav.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och att du driver de olika parallella projekten inom dess ramar från start till mål på ett metodiskt sätt genom regelbundna uppföljningar, prioriteringar och klok planering. Personliga kompetenser som efterfrågas är att du är lyhörd och engagerad. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att utveckla dig själv och gruppen och vi förutsätter att du tycker att service, kommunikation och gott samarbete är viktiga ingredienser för att lyckas i arbetet.

Du identifierar dig med våra värderingar Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

Övrigt

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Läs mer: Jobba hos Mälarenergi AB

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2021-03-14

Kontakt

Pontus Liebscher
Enhetschef Distributionsnät Projekt
021-395138


Om Mälarenergi AB

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi över 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.