Gå till innehållet
Meny

Projektör Fjärrvärme sökes till Mälarenergi

Beskrivning arbetsplatsen

Den enhet som du kommer att tillhöra är Distributionsnät Projekt. Enheten består av 16 medarbetare som arbetar med värme- och VA-projekt. Enheten utför projektering, projektledning och byggledning. Som medarbetare på enheten välkomnas du till ett både mål- och lösningsfokuserat gäng. Tillsammans med dina kollegor kommer du att få utveckla infraservicetjänster avseende VA i ett Västerås som vill växa både hållbart och medvetet.

Dina arbetsuppgifter

På grund av stora exploateringsprojekt samt utmanande förnyelseuppdrag behöver vi nu förstärka oss inom projektering med inriktning på fjärrvärmedistribution.

Som projektör på distributionsnät ansvarar du för att driva och lösa alla projekteringsfrågor i projekten. Detta innebär bland annat att göra förundersökningar, remisshantering, göra materialval, dimensionera, upprätta ritningar och kalkyler samt ta fram övriga nödvändiga tekniska dokument och handlingar. Vidare hjälper du projektledaren med delar av förfrågningsunderlaget till entreprenadupphandlingar samt tidplanering och kostnadsuppföljning.

Din profil

Vi söker dig som har relevant utbildning med inriktning inom energiteknik, samhällsbyggnadsteknik, bygg och anläggning eller motsvarande erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Har du dessutom kunskaper och erfarenhet rörande anläggnings-AMA, projekteringsuppdrag inom fjärrvärmeområdet samt kunskaper inom Autocad är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du ansvarstagande med stort engagemang för dina uppdrag. Du har lätt för att ta initiativ och trivs i samarbetet med kollegor och kunder. Du agerar affärsmässigt och du tar ansvar när det gäller kvalitet och framdrift. Vidare är det viktigt att du är strukturerad och har en god förmåga att hålla fokus på rätt saker.

Du identifierar dig med våra värderingar Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

Övrigt

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Läs mer: Jobba hos Mälarenergi AB

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2021-03-16

Kontakt

Pontus Liebscher
Enhetschef Distributionsnät Projekt
021-395138


Om Mälarenergi AB

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi över 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.