Gå till innehållet

Serviceledare sökes till Mälarenergi Elnät

Inom Mälarenergi koncernen brukar vi säga att det börjar hos dig! Medarbetare som mår bra kan också prestera därefter. Vi tycker det ska vara lika bra för hälsan som karriären att jobba hos oss. Därför erbjuder vi en säker och sund arbetsplats med trygga arbetsvillkor där alla medarbetare får möjlighet att utvecklas.

Om arbetsplatsen

Vi söker en serviceledare till Enheten Service i Västerås, det finns 19 medarbetare på enheten och man arbetar med att utföra uppdrag åt i första hand Driften och Projekt. Enheten ansvarar för elnätsberedskap.

Dina arbetsuppgifter

Som serviceledare kommer du att leda, styra, planera, driva och organisera det dagliga arbetet för montörerna, framförallt med inriktning mot planerat underhåll, besiktningar och besiktningsåtgärder. Det kan även handla om att bereda, beställa material. Man behöver ha god kontroll på ekonomi/fakturering. Du kommer att vara ett givet bollplank mellan beställare och fältpersonal. 

Din profil

Du som söker har utbildning inom elkraftteknik med inriktning montör eller motsvarande utbildning samt har jobbat minst tre år inom yrket. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av att leda medarbetare. Du har god kunskap i luftlinje och markkabel. Har du dessutom erfarenhet av AMS-arbeten är det meriterande.


Du som söker är van vid att arbeta självständigt och med eget ansvar har du förmågan att leda och fördela arbetet på ett flexibelt sätt. Du är en lugn och serviceinriktad person som gillar att samarbeta med kollegor får att nå bästa resultat. Du har ett organiserat och strukturerat sätt att planera dina arbetsdagar.

 

Du identifierar dig med våra värderingar, Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.


Övrigt

Det är vi på Mälarenergi som förser dig med allt det där som gör livet bekvämt; el, värme, vatten och fiber. Dygnet runt, året runt. Tillsammans gör vi skillnad - för miljön och samhället. För att vi bryr oss om framtiden!

Vårt fokus är att leverera hållbar infraservice och att bidra till vårt samhälle, och vi gör det på ett så hållbart sätt som möjligt genom att ta utgångspunkt hos kunden i allt vi gör.

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är placerad i säkerhetsklass 3 och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.


Läs mer: Karriär och utveckling hos Mälarenergi AB.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2022-01-23

Mälarenergi Elnät AB är ett dotterbolag till Mälarenergi AB och driver elnätsverksamhet i Västra Mälardalen. Företaget har 104 000 anslutna kunder och arbetar ständigt med att förädla elnätet för att säkerställa elleveranserna. Utöver elöverföring erbjuder Mälarenergi Elnät sina kunder entreprenad- och övriga tjänster inom mätning, drift, underhåll och anläggningsprojekt inom elkraft, främst i Mälardalsregionen. Bolaget har 150 anställda, omsätter ca 560 MSEK och har gjort investeringar i elnätet på ca 600 miljoner de senaste 5 åren.