Gå till innehållet

Sök till El & Instrument som UH tekniker

För nu söker vi dig som har el-teknisk gymnasieutbildning med inriktning automation alternativt om du har likvärdig utbildning via YH eller liknande. Vi vill att du har en bred erfarenhet från industri.

Om arbetsplatsen 

Du ingår i Underhållsgruppen för El, Instrument & Automation som ansvarar för reparationer och underhåll av elektrisk utrustning på våra anläggningar på Kraftvärmeverket i Västerås. Vi ser gärna att du är nyfiken, social och trivs att arbeta både individuellt såsom i grupp. Problemlösning är dagliga utmaningar vi står inför så vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för teknik då vi har spännande tekniska lösningar i våra anläggningar.

Dina arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av förebyggande och avhjälpande underhåll av elektrisk utrustning på våra produktionsanläggningar. Vi arbetar brett inom områden som signaler till styrsystem, frekvensomriktare, givare samt elektriska anläggningar som lågspännings-  samt högspännings ställverk. Vissa områden tar vi in specialister externt, i dessa fall påvisar man dessa i sitt arbete samt tar emot överlämningar/rapporter av utfört specialistunderhåll.
Utöver det löpande underhållet så deltar vi som enhet i ombyggnationer, nyanskaffning av utrustning på våra anläggningar.  Ett dagtidsjobb där beredskap ingår i tjänsten.

Din profil

Vi söker dig som har el-teknisk gymnasieutbildning med inriktning automation alternativt om du har likvärdig utbildning via YH eller liknande. För att lyckas i den här rollen så ser vi att du har en bred kunskap och gärna erfarenhet inom industri samt har goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi ser gärna att du är nyfiken, social och trivs att arbeta både individuellt såsom i grupp. Problemlösning är dagliga utmaningar vi står inför så vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för teknik då vi har spännande tekniska lösningar i våra anläggningar.

Tveka inte, sök till en spännande energibransch!

Övrigt

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2021-10-29

Kontakt

Joel Ekblom
Chef El & Instrument
0721 - 45 26 31


Om Mälarenergi AB

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi över 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.