Gå till innehållet

Underhållstekniker sökes till mekaniska på Affärsområde Värme

Om arbetsplatsen

Mekaniska enheten tillhör avdelningen Underhåll inom Affärsområde värme, i teamet ingår det 16 personer som består av gruppchef, teamledare, underhållsingenjörer, underhållstekniker. Tillsammans med de övriga enheterna arbetar vi för ett gemensamt underhåll för värmekraftverket. Där du kommer vara en viktig del i det arbetet.

Mekaniska enhetens huvuduppgift är att planera och utföra det mekaniska underhållet på Kraftvärmeverket. I enhetens ansvar ingår att ha ständig beredskap för att säkra tillgängligheten på Kraftvärmeverket dygnet runt och året runt.

Dina arbetsuppgifter

Som Underhållstekniker hos oss kommer du att utföra avhjälpande och förebyggande mekaniskt underhåll på Kraftvärmeverket och våra yttre anläggningar, både enligt planering och vid upptäckta brister under dina ronder. Det är ett varierat arbete där den ena dagen inte är den andre lik och du kommer ställas inför olika utmaningar. I rollen ingår också att arbetsleda externa företag på revisioner och större arbeten. Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Din profil

Du har gymnasial utbildning och erfarenhet av underhållsarbete, gärna inom kraftvärme eller liknande industri. Svenska i tal och skrift är ett krav. B-körkort är ett krav. Har du erfarenhet av arbetsledning så ser vi det som meriterande, då vi ser att du vid våra underhållsstopp kan komma att få ta ett större ansvar.

För att lyckas i rollen så behöver du vara strukturerad, tycka om att ta eget ansvar och du drivs av problemlösning. Du har god samarbetsförmåga och trivs med att vara en del av ett team. Vidare delar du gärna med dig av din kompetens till andra och följer de lagstadgade krav och säkerhetsföreskrifter som finns i rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du identifierar dig med våra värderingar, Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss. 

Övrigt

Mälarenergi är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

Anställningens omfattning

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2021-10-28

Kontakt

Robert Hjorth
Gruppchef Värme Produktion Mek
073-910 12 13


Om Mälarenergi AB

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi över 700 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.