Gå till innehållet
Meny

Vikarierande kundrådgivare till Kundcenter

Vi söker dig som trivs i en roll med mycket kundkontakt.

Arbetsuppgifter

Vi söker en vikarierande kundrådgivare till Kundcenter. Som kundrådgivare kommer du att arbeta med försäljning av Mälarenergis produkter och tjänster, besvara inkommande kundärenden per telefon, personliga möten med kunder i receptionen, administrativt arbete samt att arbeta aktivt med Mälarenergis sociala medier. Placeringsort är Västerås.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasiekompetens och några års erfarenhet av kundservicearbete och försäljning. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift. Du har mycket god datorvana. 

Du är Mälarenergis ansikte utåt och i ditt agerande har du alltid kunden i fokus. Du är van och trivs med att arbeta i team tillsammans med kollegor i en dynamisk miljö. Vi söker dig som är glad och trevlig person som kan tillföra positiv energi till din grupp. Som person är du social, ansvarsfull, flexibel, lösningsfokuserad och har förmågan att ta egna initiativ. Du förstår betydelsen av ett professionellt och servicemedvetet bemötande både vid samtal i telefon samt vid personliga besök.

Du identifierar dig med våra värderingar, Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

Vi hanterar ansökningarna löpande i denna rekrytering.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten. 

Läs mer: Jobba hos Mälarenergi AB

Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

 

Anställningens omfattning

Anställningsform:Vikariat
Omfattning:Heltid

Ansökan

Ansök senast:2019-04-22

Kontakt

Annette Andersson
Kundcenterchef
0739405056


Om Mälarenergi AB

Vill du göra skillnad där du är?

På Mälarenergi är vi 750 medarbetare som hela tiden jobbar med att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra närområdet, samhället – ja, till och med världen – lite bättre. Våra produkter och tjänster utgör grunden i flera viktiga samhällsfunktioner, som energi -, vatten – och bredbandslösningar.

Dessutom säljer vi el till privat- och företagskunder i hela Sverige. Koncernen ägs av Västerås stad och omsätter cirka 3 miljarder kronor.

Vår affärsidé
Vi skapar förutsättningar för ett bekvämt liv och tillväxt i Mälardalen genom att erbjuda människor hållbar och trygg infraservice dygnets alla timmar.

Vår vision
Alla trivs och utvecklas i ett livskraftigt Mälardalen.

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och har viljan och potentialen att utvecklas med Mälarenergi.