Gå till innehållet
Meny

Välkommen på studiebesök till Mälarenergi

Människor som är på studiebesök

Bokningsförfrågan

Vi tar gärna emot studiebesök. Här kan du se vilka anläggningar som är möjliga att besöka. Studiebesöken ges i första hand på svenska. För önskemål om andra språk, kontakta oss så försöker vi lösa det. Varmt välkommen att skicka in en bokningsförfrågan.

För att ert besök ska bli så bra som möjligt vill vi gärna att ni berättar för oss kort om vilka ni är och om ni har några speciella frågor eller förväntningar. Det gör ni enklast i formuläret vid er förfrågan.

För att våra besökare ska kunna tillgodogöra sig informationen som vi lämnar på studiebesöket vill vi att våra besökare har minst C-nivå i svenska språket.

Mälarenergis samtliga anläggningar är i full produktion dygnet runt, året om. Därför kan vi bli tvungna att avboka ett studiebesök med kort varsel om verksamheten så kräver.

Under rundvandringen vistas vi ute i anläggningen där det kan förekomma hög ljudnivå. Oömma kläder och skor rekommenderas. Delar av rundturen kan även ske utomhus.

Höga höjder, trappor och transport med hiss kan förekomma inom ramen för rundvandringen. Om detta innebär något hinder för rundvandringen ska receptionen meddelas innan besöket, så guideturen kan ev. planeras om. 021-39 53 00.

Det råder fotoförbud på alla våra anläggningar.

Åldersgräns

  • Kraftvärmeverket - Från årkurs 9
  • Hallstahammar, Västerkvarn, Trångfors, solparken - Från årkurs 9
  • Hässlö vattenreningsverk och Kungsängen avloppsreningsverk - Från årkurs 4

 Ej svensk medborgarskap

  • Namn, företag/organisation och land på alla besökare skickas in till ""mejl"

Hur lång tid tar besöket?

  • Kraftväremverket - 2,5 timme
  • Övriga anläggningar - 1,5 timme

På vissa av våra anläggningar råder hjälm- och varselvästtvång. Självklart får du låna hjälm och varselväst av oss.

Om ni får förhinder eller antalet personer som ni har anmält förändras, är vi tacksamma om ni meddelar detta till oss så snart som möjligt på telefon 021-39 53 00.

Inför ert besök vill vi att ni läser och signerar våra säkerhetsföreskrifter. Kvittensen lämnas till Mälarenergis guide i samband med besöket.

Guidningarna genomförs på svenska, önskas engelsk guidning så skriv in det i bokningsförfrågan

Safety instructions in English

 Download Safety information in English

Bokningsförfrågan