Mälarenergi som arbetsgivare

För oss är våra medarbetare vår viktigaste tillgång. Det finns en stolthet på företaget och många medarbetare väljer att stanna kvar och utvecklas på olika positioner inom koncernen.

Vi tror på värderingarnas kraft

Vi vill framåt, vi är modiga, vi bryr oss. De tre värderingarna genomsyrar och driver allt vårt arbete. Vi är övertygade om att en stark, gemensam företagskultur med tydliga värderingar är viktigt för att våra medarbetare ska trivas och utvecklas på jobbet. Och glada medarbetare ger också nöjda kunder! Vi jobbar aktivt med våra värderingar i vardagen på Mälarenergi och ser dem som en del av utvecklingen av såväl medarbetare som verksamhet.

Förmåner på arbetet

Våra anställda har flexibla arbetstider och individuella kompetensutvecklingsplaner som följs upp varje år. Vi uppmuntrar också intern rörlighet och ser gärna att medarbetarna utvecklas på olika roller inom koncernen. Som nyanställd får du fyra dagars introduktion till företaget, utöver obligatoriska kurser i miljö och säkerhet.

Som anställd har du bland annat följande förmåner:

  • Medlemskap i Mälarenergi IF, som arrangerar aktiviteter av olika slag till förmånliga priser. Det kan vara allt från teater- och skidresor till en heldag på Gröna Lund.
  • Fri tillgång till välutrustade gym och träningslokaler samt Västerås badhus
  • Friskvårdspeng
  • Möjlighet till förmånliga försäkringar
  • Arbetstidskonto som ger möjlighet till extra ledighet utan att ta av flextiden

Möt några av oss