Sök sommarjobb på Mälarenergi

Sommarjobba på Mälarenergi! Varje sommar erbjuder vi på Mälarenergi sommarjobb inom olika delar av vår verksamhet. Mälarenergi är ett infraservicebolag med stora möjligheter, så ta chansen och sök till en sommar som kan ge dig erfarenhet, inblick i en spännande verksamhet och personlig utveckling.

Vilka sommarjobb erbjuder Mälarenergi?

Våra tillgängliga sommarjobb utannonseras utifrån titel eller beskrivning utav sommarjobbet. Det kan finnas fler platser kopplat till respektive annons och detta anges i annonsen. Se jobbannonserna.

Så söker du sommarjobb

Ansökan för sommarjobb öppnar 1 februari och stänger 28 februari 2017.

Du kan söka till flera av de utannonserade sommarjobben men måste då göra en ansökan för respektive sommarjobb som du är intresserad av.

Det är viktigt att du bifogar ett CV samt ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av att sommarjobba på Mälarenergi samt vad du tänkt framåt i fortsatta studier alternativt yrkesval. Åldersgräns för sommarjobb på Mälarenergi är 16 år.

Kopplat till din ansökan kommer du att få besvara ett frågeformulär. Detta är till för att underlätta urvalsprocessen då vissa typer av sommarjobb kräver att du uppnått en viss ålder eller exempelvis innehar körkort.

Vi prioriterar dem som utbildar sig inom teknik- och energiområdet samt dem med för Mälarenergi andra relevanta utbildningar som matchar mot uppsatt kravspecifikation i annonsen för det aktuella sommarjobbet.

Välkommen med din ansökan om sommarjobb på Mälarenergi!