Studiebesök

Vi tar gärna emot studiebesök. Här kan du läsa mer om vilka anläggningar som är möjliga att besöka och skicka en förfrågan. Studiebesöken ges på svenska. För önskemål om andra språk, kontakta oss så försöker vi lösa det.

Vi tar emot grupper mellan 5 – 28 personer vid varje tillfälle.
Om gruppen inte går att dela upp, kontakta Guideansvarig: kenta.neren@malarenergi.se.

Inför besöket.

Här finner du praktisk information inför ditt besök till oss. Inför besöket vill vi även att ni tar del av våra säkerhetsföreskrifter. Kvittens tas med och lämnas till er guide vid besöket

Bra att veta
Säkerhetsföreskrifter

Bokningsförfrågan.

Det är många som vill besöka våra anläggningar, därför har vi ibland svårt att möta önskemål om datum och tid. Gör din bokningsförfrågan via länkarna i respektive anläggnings beskrivning så återkommer vi med besked inom två veckor. Ange gärna några alternativa datum för ert besök så blir det lättare för oss att hitta en ledig tid!

För Kraftvärmeverket gäller en åldersgräns på 14 år (åk 9). För besök till övriga anläggningar är åldersgränsen 9 år (åk 4). För yngre barn finns vårt förskole- och lådstadiepaket om vatten och avlopp. Paketet innehåller material som lämpar sig för de yngre åldrarna.
Besök även Vattensajten och Elsajten!