Gå till innehållet
Meny

Köp närproducerad solel från andra företag

Nu kan ert företag köpa solel från lokala företag i Sverige som har egen solelsproduktion. Perfekt för er som inte har möjlighet att ha egna solpaneler men ändå vill ha närproducerad förnybar el. På listan för producenter hittar ni olika företag, lantbrukare och bostadsrättsföreningar. 

Välj och reservera er solel
Charlotte, kontakt henne för skräddarsytt elavtal för ert företag

Ett schysst elavtal för just ert företag!

Oavsett vad ditt företag söker efter för elavtal så har vi något för er. Vi skräddarsyr nämligen elavtalen precis efter vad ni önskar. Vi har dessutom både Portföljförvalning och Avropsavtal, vilket speciellt anpassade avtal för de företag som använder mer än 1GWh. Allt för att få ett bra och förutsägbart pris.

Kontakta oss för ett prisförslag
Hemmaladdare

Laddstolpar och laddstationer för företag

Vi säljer laddstolpar och laddstationer för företag och bostadsrättsföreningar. Laddregion Mälardalen är ett initiativ från oss på Mälarenergi för att möjliggöra lokal och regional infrastruktur för elbilar och laddhybridbilar.

Läs mer

Solceller för företag

Att installera solpaneler gör att du kan sänka ditt företags eller din bostadsrättsförenings energikostnader på lång sikt. Vi har lång erfarenhet av att installera solceller i både större och mindre skala. Vi har möjlighet att anpassa storlek och omfattning beroende på din energianvändning och ditt taks förutsättningar. 

Läs mer om solceller och offertförfrågan
Vy över Västerås på vintern

Miljöklassad fjärrvärme och fjärrkyla

Genom att välja miljöklassificerad fjärrvärme kan byggherrar enkelt uppnå det betyg som efterfrågas. Vi erbjuder även fjärrkyla. Fjärrkyla bygger på samma teknik som fjärrvärme, men istället för värme är det kyla och svalka som levereras.

Läs mer om fjärrkyla och fjärrvärme
Västerås

Filmer om den digitaliserade staden

Mätare och sensorer ger möjlighet att minska miljöpåverkan men också att lösa problem innan kunden ens märkt dem.

Se filmerna på Youtube
Biodling

Vi stöttar närproducerat och biodling

Vi är med och bidrar till den biologiska mångfalden genom att stötta biodling i Västerås. Dessutom samarbetar vi med föreningen Smaka på Västmanland för att ge kunderna ett större utbud av närproducerade varor. 

Läs mer om hur vi jobbar med biodling
Familj på picnic

Vi jobbar för ett hållbart samhälle

För oss betyder hållbarhet bland annat att energiproduktion och avloppsrening sker med hänsyn till miljön och till människors hälsa. Det betyder också att dricksvattnet ska vara rent och smaka gott. Våra samlade insatser och tankar kring hållbarhet finns att läsa om i vår hållbarhetsredovisning.

Läs mer i vår hållbarhetsredovisning