Gå till innehållet
Meny

Mälarenergis tjänster för företag

Med Mälarenergi som partner kan du fokusera på dina kunder, dina affärer och din verksamhet. Vi tillhandahåller tjänster som skräddarsydda elavtal, fjärrvärme- och fjärrkyla, fiber, elnäts- och vattenanslutningar och energitjänster. Allt med ett fokus på hållbarhet och att bygga framtidens samhälle.

Illustration över stadens kontrollrum

Ett schysst elavtal för just ert företag!

Vi skräddarsyr elavtal till alla företag.  

Kontakta oss för att ta fram ert elavtal

Solpaneler för företag

Att installera solpaneler gör att du kan sänka ditt företags eller din bostadsrättsförenings energikostnader på lång sikt. Mälarenergi har lång erfarenhet av att installera solceller i både större och mindre skala. Vi har möjlighet att anpassa storlek och omfattning beroende på din energianvändning och ditt taks förutsättningar. Kontakta oss för en offert. 

Mer om solceller för företag
Montering av solpaneler
Flicka i motljus

Laddstolpar och laddboxar för elbilar

Laddregion Mälardalen är ett initiativ från Mälarenergi för att möjliggöra lokal och regional infrastruktur för elbilar och laddhybridbilar. Vi säljer även laddstolpar för företag och bostadsrättsföreningar.

Laddregion Mälardalen
Flygbild över Västerås på morgonen

Miljöklassad fjärrvärme

Genom att välja miljöklassificerad fjärrvärme kan byggherrar enkelt uppnå det betyg som efterfrågas. Vi erbjuder även fjärrkyla. Fjärrkyla bygger på samma teknik som fjärrvärme, men istället för värme är det kyla och svalka som levereras.

Fjärrvärme och fjärrkyla
Västerås

Filmer om den digitaliserade staden

Mätare och sensorer ger möjlighet att minska miljöpåverkan men också att lösa problem innan kunden ens märkt dem.

Se filmerna på Youtube
Biodling

Våra biodlingar

Mälarenergi bidrar till den biologiska mångfalden genom att stötta biodling i Västerås. Dessutom samarbetar vi med föreningen Smaka på Västmanland för att ge kunderna ett större utbud av närproducerade varor. 

Naturvårdsprojekt - Biodling
Familj på picnic

Ett hållbart samhälle

För Mälarenergi betyder hållbarhet bland annat att energiproduktion och avloppsrening sker med hänsyn till miljön och till människors hälsa. Det betyder också att dricksvattnet ska vara rent och smaka gott. Våra samlade insatser och tankar kring hållbarhet finns att läsa om i Hållbarhetsredovisningen.

Vår Hållbarhetsredovisning
Pratbubblor
Chatten stängd

Kontakta oss

Kundcenter har öppet vardagar 08:00 - 17:00.
Vi svarar även på dina frågor på post@malarenergi.se och på vår Facebooksida.

Kundcenter företag

Telefonnummer

021-39 52 00

Chatten är öppen vardagar 08:00 - 16:00