Gå till innehållet

Jobba hos oss - du gör skillnad!

Vi på Mälarenergi jobbar hela tiden för att göra din och hundratusentals andra människors vardag i Mälardalen bättre. Ett arbete som bidrar till att göra samhället – ja, till och med världen – lite bättre.

Dags att förändra världen – och din vardag?

På Mälarenergi brukar vi säga att det börjar hos dig. Medarbetare som mår bra kan också prestera därefter. Vi tycker det ska vara lika bra för hälsan som karriären att jobba hos oss. Därför erbjuder vi en säker och sund arbetsplats med trygga arbetsvillkor där alla medarbetare får möjlighet att utvecklas.

Vi jobbar i en spännande bransch

Energin är grundläggande för hela vårt samhälle. Branschen sysselsätter allt ifrån it-tekniker och ingenjörer till säljare och kommunikatörer. Tillsammans utvecklar vi långsiktigt hållbara lösningar för såväl närområdet som Sverige och resten av världen. På så sätt gör du din stad – och världen – en tjänst genom att jobba hos oss.

Prenumerera på lediga jobb

 

Söker du lediga jobb på Fibra?

Se lediga jobb på Fibra.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter.

SEKO Marcus Eriksson 072-1418016
SACO Akbar Modarresi 021-39 51 42
Vision Dick Österholm 070-465 75 92
Ledarna Pernilla Hansson 021-39 55 18
Kommunal har ingen lokal facklig representant på Mälarenergi. Vi hänvisar till Kommunals sektion i Västerås 010-442 81 47.