Gå till innehållet
Meny

Mälarenergis pressrum

Öppenhet är viktigt för oss på Mälarenergi. På den här sidan har vi samlat information för att underlätta för dig som jobbar inom media.

Journalist intervjuar Mälarenergis presskontakt Jocke

Presskontakt

Välkommen att kontakta oss på presstelefon 021 -39 54 91 eller mejl.

press@malarenergi.se
Niklas Gunnar

Pressmeddelanden

Alla våra pressmeddelanden publiceras på Mälarenergis sida på My Newsdesk.

Till My Newsdesk
Vy över Västerås

Mälarenergis blogg

Följ våra utvecklingsprojekt och nyheter från verksamheten.

Mälarenergis blogg

Nyheter från Mälarenergi

 • 2020-09-16 16:46
  Strävan mot det hållbara samhället och nya kundkrav driver på utvecklingen av nya tjänster och ny teknik. Mycket av arbetet för att nå de mål som sats upp inom ramen för hållbar utveckling ligger hos näringslivets innovationskraft. Där kan vi från Mälarenergi vara med och bidra. Som partnerföretag och del i det innovationssystem SynerLeap skapat kan vi tillsammans utveckla marknaden där vi verkar.
 • 2020-09-03 12:52
  Sedan stormen Gudrun 2005 har Mälarenergi trappat upp arbetet med att ersätta luftledningar i hela vårt nätområde med nedgrävd kabel. Nu görs extra insatser i de västra delarna av vårt nätområde där 27 kilometer luftburna ledningar ersätts. För Arboga innebär det ökad trygghet i elförsörjning för boende och företag.
 • 2020-08-20 12:00
  Den nya innebandyarenan i Västerås heter Mälarenergi Arena. Det blev officiellt i samband med invigningen av arenan under torsdagen. Med det får idrotten i Västerås en rejäl knuff framåt och förstärker Rocklundaområdet ytterligare som centrum för sport och evenemang.
 • 2020-08-11 15:00
  ​Mälarenergi AB och Västerås Stad parkering AB har undertecknat ett långt samarbetsavtal kring att leverera ladd till befintliga och framtida parkeringshus i Västerås.
 • 2020-06-17 10:08
  ​Faunapassagen vid Turbinhuset i Västerås utsågs den 15 juni till vinnare av Arkitekturpriset i Västmanland 2020 av Sveriges Arkitekter i Västmanland. - Vi är naturligtvis oerhört glada. Faunapassagerna har en stor vikt för våra fiskars möjligheter att vandra upp i åar och vattendrag för att leka och hitta föda. säger Ulf Andersson, chef för vattenkraften inom Mälarenergi.
 • 2020-05-15 10:00
  Som huvudsponsor av Mälarenergi Cup går vi nu in som en garant för att samtliga lag och föreningar ska få tillbaka sina inbetalda anmälnings- och deltagaravgifter. Vi tycker att innebandy är en väldigt bra sport för alla åldrar och vill fortsätta att stötta innebandyn i många år framöver. Vår önskan är att så många barn och ungdomar som möjligt ska återkomma till Västerås och Mälarenergi Cup 2021.
 • 2020-04-23 15:15
  ​Genom att tvätta bilen på en biltvätt under Stora biltvättarhelgen 25-26 april hjälper du till att hålla Mälaren ren. Mälarenergi erbjuder dessutom tillsammans med flera biltvättar rejält rabatterade priser!
 • 2020-04-21 08:57
  Faunapassager underlättar för fiskar att vandra upp i åar och vattendrag för att leka och hitta föda. I år är första året sedan 1891 som fiskarna kan simma förbi dammen vid Turbinbron i Västerås och vidare upp i Svartån. Följ fiskarna live via vår fiskkamera på www.fiskdata.se, där du också hittar våra andra fiskkameror, som finns vid faunapassagerna i Västerkvarn, Östtuna och Rällsälv.