Gå till innehållet
Cyklister vid Mälaren

Fossilfria elavtal för bostadsrättsföreningen

Dags att teckna elavtal för bostadsrättsföreningen? Välkommen till Mälarenergi. Vi har lång erfarenhet av att jobba tillsammans med både stora och mindre brf:er. Vi ser oss gärna som en fullservicepartner till er.

Vi erbjuder fossilfria elavtal - som hjälper föreningen att minska sitt klimatavtryck. Dessutom får du en trygg, lokal partner som kan brf:er och finns nära dig. Vill du att någon av våra säljare besöker ett styrelsemöte och berättar mer? Välkommen att höra av dig!   

Fem fördelar med Mälarenergi

  1. Följ med oss på Resan mot noll! Alla våra produkter och tjänster ska erbjudas med nettonoll utsläpp av fossil koldioxid senast 2030. 
  2. Behöver du någon att prata med? Vårt prisbelönta kundcenter finns i Västerås.
  3. Du kan få allt på en faktura.
  4. Har ni solceller på taket kan ni sälja överskottselen till Mälarenergi
  5. Självklart är Mälarenergi certifierade Schysst elhandel.

Kontakta en säljare för att teckna ert elavtal

Vet du redan vad du vill välja? Teckna elavtal online

 

Hur ska jag tänka när jag väljer elavtal till min BRF?

Att gå över till ett gemensamt elavtal är ofta lönsamt för en BRF. En bostadsrättsförening kan teckna gemensamma elavtal för alla medlemmarnas hushåll, ett för elnät och ett annat för elhandel.

Rörligt eller fast elavtal? Det beror på om du alltid vill veta exakt vad kostnaden kommer att bli. Då är ett fast elavtal att föredra. Medan rörligt elavtal ger möjlighet att ta del av riktigt låga elpriser, med risken för höga priser när elpriset stiger.

Vem kan teckna ett elavtal till bostads­rätts­för­e­ningen?

Endast den som tecknar elnätsavtal kan teckna elavtal. Den som tecknar måste kunna verifiera att du är firmatecknare. Om föreningen eller fastighetsägaren tecknar ett elnätsavtal som gäller flera bostäder och står för abonnemanget på elnätet är det endast föreningen eller fastighetsägaren teckna ett gemensamt elavtal. 

Vad mer kan Mälarenergi erbjuda vår bostadsrättsförening?

Mälarenergi är inte bara en schysst elhandlare, vi har flera tjänster som kan vara intressanta.

 

Energikartläggning.  Vi har i genomsnitt sänkt energianvändningen hos våra kunder med 25-30 % och hos vissa kunder har det handlat om så mycket som 50-60 %. 

 

Bilar som laddar

Elbilsladdning för bostadsrättsföreningar

Ge de boende tillgång till fordonsladdning utan att själv behöva hantera varken teknik eller administration.

Elbilsladdning
Solig dag med utsikt över hustak med solceller

Energieffektivisering

Visste du att vi även erbjuder energioptimering av era fastigheter, entreprenader och individuell mätning och debitering (IMD)?

Energioptimering