Gå till innehållet
Kvinna inlindad i en filt dricker kaffe i en soffa.

Kallt hemma? - Köp ny värmeväxlare

Ofta är en för gammal fjärrvärmeväxlare orsaken till att du inte kan hålla en jämn temperatur hemma. Vi hjälper er med felsökning, reparation och byte till en modern värmeväxlare.

Kontakta oss idag!

En ny värmeväxlare ger jämnare temperatur

Livslängden på en fjärrvärmeväxlare varierar men de håller i allmänhet cirka 25 år. En fjärrvärmeanläggning är normalt väldigt driftsäker. Du kan alltid kontakta oss för en genomgång av din fjärrvärmeväxlare. 

En ny växlare kan ge ditt hus en bättre komfort med jämnare inomhustemperatur och tar mycket mindre plats än en äldre växlare.

När vi byter ut din fjärrvärmeväxlare ingår allt material och arbete i priset. Dessutom ingår borttransportering av den gamla och all kringutrustning som till exempel cirkulationspump, reglerutrustning, ventiler och återisolering. Garantitiden på en ny fjärrvärmeväxlare är från fem år.

Kontakta oss på 021- 39 50 00 för diskussion och kostnadsuppskattning.

Fjärrvärmeväxlare plus serviceavtal

När du köper den nya generationens värmeväxlare tecknar du Serviceavtal smart. Din värmeväxlare blir uppkopplad. Det gör att du får en trygg, enkel och komfortabel lösning och kan spara energi och få lägre kostnader. Skulle något ändå inträffa kan vår personal snabbt hjälpa dig - dygnet runt.

Fyll i formuläret så kontaktar vi digför att besvara frågor och ta fram en offert.

Lämna intresse för värmeväxlare